ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΟΑΕΕ: Στον 5ο με τα πόδια οι συνταξιούχοι

Κοινοποίηση
Tweet

Μια απροειδοποίητη διακοπή της ΔΕΗ προκάλεσε το πρόβλημα

Μια απροειδοποίητη διακοπή της ΔΕΗ υποχρέωσε τους συνταξιούχους που ήθελαν να επισκεφτούν τον ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο να ανέβουν στον 5ο όροφο όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες, με τα πόδια.

Η ΔΕΗ χωρίς καμία προειδοποίηση, έκοψε το ρεύμα στο κτίριο με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν οι πολίτες να γυμναστούν λίγο παραπάνω αφού τα γραφεία του ΟΑΕΕ βρίσκονται στον 5ο όροφο.

Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής του ΟΑΕΕ Ηρακλείου, Δημήτρης Κοτσιφάκης, "είναι αδιανόητο αυτό που έκανε η ΔΕΗ και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση". Μάλιστα, σύμφωνα με το διευθυντή, ο ΟΑΕΕ έχει πληρώσει το μερίδιο κατανάλωσης που αναλογεί στα γραφεία, από το κοινόχρηστο ρεύμα, όμως η ασυνέπεια άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας οδήγησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μια δημόσια υπηρεσία που εξυπηρετεί πλήθος κόσμου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις