ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

82 πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές της Λιβύης

82 πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές της Λιβύης
Κοινοποίηση
Tweet

100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται

82 πτώματα ξεβράστηκαν στις ακτές της Λιβύης μετά τη βύθιση χθες σκάφους στο οποίο επέβαιναν μετανάστες κοντά στη δυτική πόλη Ζουάρα. Οι Λιβυκές αρχές εχουν περισυνελέξει τα πτώματα,  ανακοίνωσε την Παρασκευή αξιωματούχος της Ερυθράς Ημισελήνου.

«Σχεδόν 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται», δήλωσε ο Ιμπραήμ αλ-Ατούσι, της Ερυθράς Ημισελήνου, προσθέτοντας ότι 198 μετανάστες έχουν διασωθεί.

Το πλοίο βυθίστηκε χθες μετά την αναχώρησή του από την πόλη Ζουάρα, η οποία αποτελεί αφετηρία για τα δίκτυα παράνομων διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες από την υποσαχάρεια Αφρική ή τη Συρία προς την Ιταλία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις