WELL BEING

/

6 τρόποι να αποκτήσεις νεανικό και σφριγηλό δέρμα χωρίς ρυτίδες

Κοινοποίηση
Tweet

Αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας

Ένα πρόσωπο χωρίς σημάδια γήρανσης, γεμάτο λάμψη και φρεσκάδα, αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας, η οποία στο πέρασμα του χρόνου παρατηρεί χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και στο λαιμό και αλλοίωση του περιγράμματος και των χαρακτηριστικών της. Γι’ αυτό το λόγο, ψάξαμε, ρωτήσαμε και ανακαλύψαμε τους κορυφαίους τρόπους αντιμετώπισης των σημαδιών της γήρανσης. Η πρότυπη κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, Cosmetic Derma Medicine και η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα,  μας προτείνουν:

1. Θεραπεία Botox

Οι θεραπείες Botox μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γυναικών αφού χαρίζουν ανανέωση και λάμψη. Το υλικό botox είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium Botulinum και χρησιμοποιείται στην Ιατρική πάνω από 35 χρόνια. Εφαρμόζεται ενέσιμα και έχει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα στην εξάλειψη ρυτίδων έκφρασης, άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.

2. Θεραπεία υαλουρονικού οξέως

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που υπάρχει στον οργανισμό μας και είναι υπέυθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τα μόρια νερού βοηθώντας στην καλύτερη σύνδεση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Εφαρμόζεται και αυτό ενέσιμα, ενώ η διαφορά με το botox είναι ότι το υαλουρονικό χρησιμοποιείται για το «γέμισμα» βαθιών στατικών ρυτίδων ενώ το Botox προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης. Ο συνδυασμός των δύο ενέσιμων θεραπειών χαρίζουν ανανέωση και αναζωογόνηση, ανώδυνα και με φυσικά αποτελέσματα.

3. Μεσοθεραπεία Προσώπου

Πρόκειται για μια θεραπεία, κατά την οποία , εγχέονται ουσίες κάτω από την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοσθεί είτε ενέσιμα είτε με ειδική συσκευή dermapen, με την οποία δημιουργούνται μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσω των οποίων τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Τα διαλύματα περιέχουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.α. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Πρόκειται για μια θεραπεία απλή και γρήγορη, χωρίς παρενέργειες με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη συνεδρία.

4. Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου (PRP)

Μιλώντας για μεσοθεραπεία δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός την αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων (prp) η οποία έχει εκπληκτικά αποτελέσματα βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης και προέρχεται ως λύση από τον ίδιο μας τον οργανισμό.  Κατά τη διαδικασία, γίνεται αιμοληψία και στη συνέχεια φυγοκέντρηση για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (Platelet Rich Plasma), το οποίο ενεργοποιείται με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου. Τέλος, γίνεται έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα σημεία του δέρματος όπου χρειάζεται ανάπλαση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

5. Fractional Laser

Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες και καινοτόμες θεραπείες αισθητικής ιατρικής στον τομέα της ανάπλασης. Οι ακτίνες laser σαρώνουν την επιδερμίδα και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της. Έτσι ενεργοποιούν του ινοβλάστες – κύτταρα που ευθύνονται για έκκριση ινών ελαστίνης και κολλαγόνου- με αποτέλεσμα την εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος. Ο συνδυασμός του με τη μεσοθεραπεία PRP χαρίζει ένα σφριγηλό, αναζωογονοποιημένο, ορατά νεανικό και λαμπερό δέρμα και ακούει στο όνομα Total Plasma Lift.

6. Νήματα Προσώπου (PDO)

Last but not least… Αν θέλεις να πετύχεις τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ, αναίμακτα και ανώδυνα τότε μόλις ανακάλυψες την κατάλληλη θεραπεία. Μέσα σε μία μόλις ημέρα, χωρίς χειρουργείο, εύκολα και γρήγορα μπορείς να ανακτήσεις τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα και να διορθώσεις την αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου σου. Τα νήματα PDO αποτελούν την πλέον ασφαλή μέθοδο τόνωσης και ανόρθωσης με άμεσα και ορατά αποτελέσματα και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Χωρίς ουλές, τομές και σημάδια, χωρίς εισαγωγή σε κλινική, έχεις τα αποτελέσματα ενός χειρουργικού λίφτινγκ. Η διαδικασία; Ο γιατρός δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα με νήματα και ανορθώνει τους ιστούς. Τα νήματα είναι ενέσιμα και βιοαπορροφήσιμα φτιαγμένα από απόλυτα ασφαλές υλικό.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Διάλεξε τη θεραπεία που σου ταιριάζει σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό της Cosmetic Derma Medicine, που βρίσκεται πλέον στην καρδιά της Πάτρας, Ρήγα Φεραίου 98 και Γεροκωστοπούλου.

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being