ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την κήρυξη της Ανδραβίδας σε έκτακτη ανάγκη λόγω των σεισμών ζήτησε ο Απ. Κατσιφάρας

Κοινοποίηση
Tweet

Περιόδευσε στην περιοχή

Έπειτα από αίτημα του Δήμαρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με έγγραφο που απέστειλε προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ζήτησε  σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης της Δημοτικής Ενότητας Ανδραβίδας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Νωρίς το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε την περιοχή της Ανδραβίδας και στη συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Αμαλιάδας,  με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ.

Επίσης, το πρωϊ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Γεώργιος  Γεωργιόπουλος συγκάλεσε στον Πύργο το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Ηλείας, όπου συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις