Την παρουσίασε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη
Νοστιμότατο γκιούλμπασι με τρία είδη κρέατος μαγείρεψε η Εύα Παρακεντάκη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα".
Υλικά: 700γρ. χοιρινό λαιμό, 700γρ. μοσχάρι χτένι, 700γρ. αρνίσιο μπούτι, 2 πιπεριές Φλωρίνης, 2 πιπεριές κέρατο, 1 κρεμμύδι, 2 ντομάτες, 4σκ. σκόρδο, 1/2κ.γ. ρίγανη, 1/2φλ. κόκκινο κρασί, 1/2φλ. ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι, 200γρ. κεφαλοτύρι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr