ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναυπακτία: Διαπληκτίστηκαν και τον πυροβόλησε- Στην Πάτρα ο τραυματίας, συνελήφθη ο δράστης

Κοινοποίηση
Tweet

Τον πυροβόλησε στο στήθος

20:25 Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ηλικίας 60 ετών έχει συληφθεί από άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου και τα ευχάριστα για τον 70χρονο τραυματία είναι ότι φαίνεται ότι δεν κινδυνέυει η ζωή.

Το περισταστικό σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr συνέβη στο χωριό Ελευθέριανη Ναυπακτίας για ασήμαντη αφορμή.

20:38 Δύο άνδρες σε χωριό της Ναυπακτίας διαπληκτίστηκαν και ο ένας εκ των δύο πυροβόλησε σύμφωνα με πληροφορίες τον άλλο στο στήθος.

Αυτή την ώρα ασθενοφόρο τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Πάτρας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Άνδρες του ΑΤ Ναυπάκτου βρίσκονται στο σημείο.

 Η ανακοίνωση της ασρυνομίας 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Ναυπακτίας, ο συλληφθείς μετέβη σε οικία ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κάλεσε να εξέλθει της οικίας του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε σε δασική περιοχή, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε  με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο ερευνών οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στη δασική περιοχή, ενώ κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο που κατείχε καθώς και τρία φυσίγγια. Επίσης ανευρέθηκε και κατασχέθηκε σε παρακείμενο αύλακα ένας πυροδοτημένος κάλυκας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις