FOOD

/

Ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει πανακότα καρύδας με σάλτσα βατόμουρο

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε πώς θα τη φτιάξετε κι εσείς

Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μπήκε ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος. Δείτε τα υλικά και πώς θα φτιάξετε το γλυκό.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life