ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχονται και άλλες μηνύσεις από την οικογένεια των τριών νεκρών παιδιών- Τι λέει στο thebest.gr ο δικηγόρος Γιάννης Κόττας

Τσίχλα Κωνσταντίνα
tsichlakonstantina@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Την ίδια ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστήριας υπόθεσης

Η εντολή έχει ήδη δοθεί και άμεσα, ίσως και αύριο κατατεθεί η πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τους γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια.

Πάτρα: Η πρώτη μήνυση από τους γονείς των παιδιών που πέθαναν

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, «Επιφυλασσόμαστε για τα πάντα και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να αρχίσουμε να διαψεύδουμε. Θα κινηθούμε νομικά κατά όποιου έχει προσβάλει τη μνήμη των παιδιών. Οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν κατά όποιου θίγει την προσωπικότητα τους. Πρέπει να προφυλάξουν τον εαυτό τους και το σεβασμό στη μνήμη των παιδιών τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε πρώην αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να υποκαθιστούν τη Δικαιοσύνη και να βγάζουν τα δικά τους πορίσματα στην τηλεόραση, ούτε να διακινούνται συνεχώς αστήρικτες πληροφορίες για τη μητέρα».

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστήριας υπόθεσης στην Πάτρα και να διαπιστώσουν πώς και γιατί πέθαναν τα τρία αγγελούδια της οικογένειας μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια, οι αντιδράσεις διαδέχονται η μία την άλλη και πυροδοτούν νέες συζητήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ οι γονείς (23-02-2022) έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Χρήστο Ρουγκάλα. Αιτία ήταν οι δηλώσεις που έκανε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση θρίλερ. Ο κ. Ρουγκάλας είπε ευθέως  ότι  κατά τη γνώμη του υπεύθυνη για τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα. «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά ενώ υποστήριξε πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς  η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε,  «ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα».

Αυτοί οι ισχυρισμοί Ρουγκάλα δεν είναι και οι μόνοι. Εδώ και πολλές ημέρες ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας με αναρτήσεις του στο facebook διατυπώνει αντίστοιχες απόψεις και βεβαιότητες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις