Μία εύκολη συνταγή
Ένα απολαυστικό πιάτο ετοίμασε ο Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι σπαλομίτα
4 κρεμμύδια ξερά
2 σκ. σκόρδο
6 ντομάτες
500 ml ζωμό
1 φύλλο δάφνης
2 κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης
2 κόκκοι μπαχάρι
1 στικ κανέλας
8 φύλλα δυόσμο
ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
Για τον πουρέ:
5 μελιτζάνες
100 ml κρέμα γάλακτος
1 κ.γ κύμινο
1 κ.γ μουστάρδα σκόνη
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
30 ml σόγια προαιρετικά
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr