STYLE

/

Τέιλορ Χιλ: Παντρεύτηκε με το πρώτο Etro νυφικό, σε boho chic style

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

H αμερικανίδα super model που «σκίζει» στο Instagram ήθελε κάτι που ταιριάζει στην παραδοσιακή εξοχή του Κολοράντο

Η 27χρονη καλλονή Τέιλορ Χιλ, ένα από τα διασημότερα και πιο δημοφιλή μοντέλα στην Αμερική, παντρεύτηκε τον καλύτερό της φίλο, το Βρετανό επενδυτή Ντάνιελ Φράιερ, στο Κολοράντο, όπου και μεγάλωσε.

Πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret και μούσα εμβληματικών labels στις ΗΠΑ, όπως Ralph Lauren, Michael Kors, Carolina Herrera, με γαλανά μάτια και κοριτσίστικη φυσιογνωμία, θεωρείται ο ορισμός του σύγχρονου «american beauty».

Για το γάμο της ντύθηκε από τον ιταλικό οίκο Etro, στου οποίου την πασαρέλα εμφανίζεται σταθερά. Μάλιστα, φόρεσε το πρώτο νυφικό που έφτιαξε ποτέ η εταιρεία. Προσεγγίζοντας την ιδέα του κομψού boho style, εφόσον η τελετή γινόταν σε μέρος με εξοχή, ο Marco de Vincenzo σχεδίασε για εκείνη ένα έξωμο φόρεμα με τσιγγάνικα βολάν και πλούσιες πτυχές στη φούστα, δίχως παραπάνω διάκοσμο. Η τελευταία πρόβα έγινε σε ατελιέ του Μανχάταν και προβλήθηκε από τη Vogue. «Με κάνει να νιώθω ξεχωριστή. Δεν θέλω να το βγάλω από πάνω μου» δήλωσε το super model με τους 23 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ετσι, η εικόνα της στο Winter Park μέσα στα δάση του Κολοράντο ήταν glam, λιτή και μποέμ ταυτόχρονα, δηλαδή  το look αυτό μπορεί να φορεθεί και με ίσια σανδάλια ή τελείως γυμνά πόδια. Ρούχο που δίνει την αίσθηση της ελευθερίας γι’αυτό δεν σε καταπιέζει καθόλου.

Η Τέιλορ ήθελε να παντρευτεί στον τόπο της σε κλίμα χαλαρό και φυσικό. Ετσι την κάνει να νιώθει άλλωστε και ο αγαπημένος της για τον οποίο έγραψε στο διαδίκτυο: «My best friend, my soulmate, I’ll love you always».

Οσο για το beauty look, ήθελε να αισθάνεται ίδια και απαράλλακτη, να μη φανεί καθόλου διαφορετική. Υιοθέτησε μαλλιά απλά, με ελαφρύ σπάσιμο και έξτρα εσωτερικό όγκο. Μακιγιάζ «simple & élégant», δηλαδή ροδαλά χείλη και διακριτική μάσκαρα. Ο διάκοσμος ολόγυρα είχε western ύφος, άλλωστε μιλάμε για τη γη των cowboys. (Πηγή Vogue)

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View