ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολλοί Πατρινοί ανέβηκαν στο Λέοντιο την Κυριακή 2/7 για τη Θεία λειτουργία στο Πάτημα του Αγία Ανδρέα

Κοινοποίηση
Tweet

Χοροστάτησε και μίλησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος

Αρκετοί Πατρινοί ανέβηκαν το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου 2023 μέχρι το γραφικό, ορεινό Λεόντιο όπου σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση και ιστορία υπάρχει το Πάτημα του Αποστόλου Ανδρέα, του Πρωτόκλητου και Πολιούχου των Πατρών.

Το πρωί της Κυριακής λοιπόν τελέστηκε αρχιερατική Θεία λειτουργία προεξάρχοντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και αναφέρθηκε στον Άγιο Ανδρέα.

Μετά το πέρας της ιεράς ακολουθίας ακολούθησε κέρασμα με γλυκίσματα και καφέ.

Αρκετοί Πατρινοί ταξίδεψαν έως το Λεόντιο με πούλμαν που αναχώρησε από το νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, με διοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου στο Πάτημα του Αγίου Ανδρέου στο Λεόντιο Αχαΐας (υπάγεται γεωγραφικά στο Δήμο Ερυμάνθου) παρέστησαν μεταξύ άλλων ο επανεκλεγείς βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιος, Θόδωρος Μπαρής, στελέχη της παράταξης “Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο” με τον επικεφαλής, Διαμαντή Κανελλόπουλο, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Γεωργία Ντάτσικα, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, κ.α.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας & της όλης εκδήλωσης ευχαρίστησε τους πιστούς για την παρουσία τους στο Λεόντιο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις