ART

/

Μελία Κράιλινγκ: Από το Emily in Paris στους «Πανθέους»

Κοινοποίηση
Tweet

Η ηθοποιός θα διαδεχθεί στο remake της ιστορικής ελληνικής σειράς την Κάτια Δανδουλακη

Η εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» επανέρχεται στην τηλεοπτική οθόνη και κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΙ, με ένα καστ ηθοποιών που θα συζητηθεί πολύ.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν, είναι και η Μελία Κράιλινγκ, ένα γνώριμο πρόσωπο για τους φανατικούς τηλεθεατές του Emily in Paris.

Η διεθνούς φήμης Μελία Κράιλινγκ θα υποδύεται τη «Μάρμω» κι έρχεται να διαδεχτεί μια σπουδαία ηθοποιό, την Κάτια Δανδουλάκη, σε έναν ρόλο που άφησε ιστορία όταν η σειρά προβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Όμορφη, ευγενής, υπερήφανη και έξυπνη. Έχει χάσει μικρή τους γονείς της σε ένα ναυάγιο, και ο Αντρέας θα της καλύψει το κενό που άφησε η απουσία τους. Η οικογένεια των Πανθέων την αντιμετωπίζει καχύποπτα και εχθρικά. Την κατηγορούν πως παντρεύτηκε τον Αντρέα για τα χρήματα και το κύρος που κουβαλάει το όνομά του, όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι μαζί του γι’ αυτό. Τον αγαπά αληθινά, τον σέβεται, τον εκτιμά. Ο Αντρέας είναι ο άνθρωπός της. Κι ο Κίτσος… το πάθος στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί.

Η Μελία Κράιλινγκ υποδύθηκε στη δημοφιλή σειρά Emily in Paris την Sofia Sideris, μία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που ήρθε στο Παρίσι για να δουλέψει με την Camille Razat και έμπλεξε και εκείνη στα δίχτυα του έρωτα.

Γεννήθηκε στη Γενεύη, μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε χορό και υποκριτική στη Μεγάλη Βρετανία, μετακόμισε και ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες.. Είναι κόρη του Αμερικανού Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου.

 

Η Μελία Κράιλινγκ τα τελευταία χρόνια ταξίδευε συχνά στην Ελλάδα για να επισκέπτεται τη μητέρα της και για να απολαμβάνει τις διακοπές της, παράλληλα όμως, δεν είχε αποκλείσει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή μόνιμα στην πατρίδα της.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View