ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη στην κηδεία του Ανδρέα Αντωνόπουλου- Σκεπασμένο με σημαία του ΚΚΕ και φύλλο του Ριζοσπάστη το φέρετρο

Κοινοποίηση
Tweet

Οι τελευταίες επιθυμίες του

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Ανδρέα Αντωνόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 65 ετών.

Η είδηση του θανάτου του πρώην εκπρόσωπου Τύπου της δημοτικής Αρχής της Πάτρας, έχει σκορπίσει τη θλίψη στην τοπική κοινωνία. 

Η πολιτική κηδεία του έγινε στις 10.30 το πρωί στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο. Το φέρετρο σκέπαζε σημαία του ΚΚΕ και ένα φύλλο της εφημερίδας Ριζοσπάστης. Δίπλα στο φέρετρό του στέκονταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχαϊας Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Άλλωστε δύο τελευταίες επιθυμίες είχε εκφράσει ο Ανδρέας Αντωνόπουλος για όταν θα έρχόταν η ώρα του θανάτου του. Η μία ήταν να ανακοινωθεί το θλιβερό γεγονός από την Επιτροπή Περιοχής του ΚΚΕ. Η δεύτερη, να δίνονταν χρήματα στο κόμμα αντί στεφάνων.  

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος υπήρξε δυναμικό και δραστήριο στέλεχος του ΚΚΕ στον νομό Αχαΐας και βασικός συντελεστής της επιτυχίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Πατρών. Υπήρξε ακόμη, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και υπεύθυνος επικοινωνίας του Δήμου, είχε διατελέσει πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων της Πάτρας για αρκετά χρόνια, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος κ.ο.κ.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις