FOOD

/

Γκόρντον Ράμσεϊ: Αποκάλυψε τους τέσσερις απαράβατους κανόνες του στα εστιατόρια

Κοινοποίηση
Tweet

Τι δεν τρώει ποτέ

Τις συμβουλές του για δείπνο σε εστιατόρια μοιράστηκε πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκαλύπτοντας τους τέσσερις βασικούς κανόνες που ακολουθεί πιστά ο ίδιος.

  • Ο σεφ συμβουλεύει ως πρώτο βασικό κανόνα τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικάσυναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.
  • Δεύτερον, προτείνει να ζητούν τη λίστα κρασιών «bin end», η οποία περιλαμβάνει μπουκάλια με κατεστραμμένες ετικέτες ή χρονιές με χαμηλές πωλήσεις.
  • Στη συνέχεια ο Ράμσεϊ αποκάλυψε ότι δεν θα παραγγείλει ποτέ κάποιο πιάτο που αναφέρεται ως «σπέσιαλ» ή το «πιάτο της ημέρας», και συμβουλεύει να ρωτάτε τον σερβιτόρο αν το σπέσιαλ φαγητό, είναι η ίδιο με το χτεσινό.
  • Τέλος, μοιράστηκε μια επιπλέον συμβουλή για όσους δειπνούν έξω για μια ρομαντική βραδιά: Κλείστε τραπέζι τριών ατόμων για να μειώσετε τις πιθανότητες να καθίσετε σε μια ανεπιθύμητη γωνιά.
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life