STYLE

/

Η «πράσινη» Stella Mc Cartney παρουσιάζει την Κάρα Ντελεβίν σε εργοστάσιο αποβλήτων ανακύκλωσης

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Iδού η καμπάνια μόδας που κάνει τη μεγάλη διαφορά τη φετινή άνοιξη συγκριτικά με όλους τους άλλους οίκους

Υπέρμαχος της ηθικής μόδας, η διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια Stella Mc Cartney υπερασπίζεται από τα πρώτα της βήματα τα δικαιώματα των γυναικών και των ζώων, ενώ επιμένει να χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά στις collection της.

Η καμπάνια spring summer 2024 που αναδεικνύει το διαχρονικό της best seller, την τσάντα Falabella, ξεχωρίζει ασυζητητί ανάμεσα στις τόσες άλλες.

Η Stella παρουσιάζει την συμπατριώτισσά της, μοντέλο και ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν μέσα στα σκουπίδια προβάλλοντας βέβαια εύγλωττο περιβαλλοντικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, η φωτογράφιση έγινε μέσα σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης αποβλήτων στο Νότιο Λονδίνο, το οποίο διαχειρίζεται το νερό, τα σκουπίδια και την ενέργεια με σκοπό να τα «απολυμάνει» και να τα επιστρέψει για χρήση. Το brand λανσάρει έτσι την πιο conscious συλλογή μέχρι σήμερα, με το υψηλό ποσοστό του 95% βιώσιμων υλικών.

Η Κάρα Ντελεβίν επιλέχθηκε ως μέλος του EcoResolution, οργανισμού περιβαλλοντικής αποκατάστασης μέσω της καλλιέργειας. Ποζάρει μέσα σε τόνους πλαστικών γυμνή ή με μακρύ μαύρο φόρεμα, με μπεζ κοστούμι, με μπαλούν λευκό mini dress και μπροκάρ παντελόνι κρατώντας κυρίως τις ανανεωμένες εκδοχές τη Falabela bag. H αξιοποίηση των απορριμάτων για μια καλύτερη ζωή είναι η  «σημαία» της διαφημιστικής εκστρατείας από έναν οίκο που έχει κατασκευάσει τεχνητό δέρμα, ανακυκλωμένο κασμίρι και νάυλον πρωτοπορώντας με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.  

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View