ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βύρωνας: Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη εκτέλεση- Τι δείχνει το βίντεο που κατέγραψε τους δράστες

Κοινοποίηση
Tweet

Ελέγχουν τους κάλυκες για το αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τους δράστες να διαφεύγουν με τη μοτοσικλέτα τους αμέσως μετά την εκτέλεση του 32χρονου στον Βύρωνα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ καρέ βίντεο από το κατάστημα, όπου οι μαυροφορεμένοι δράστες με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αμέσως μετά τη στυγερή εκτέλεση του 32χρονου μπροστά στο παιδί του, που έπαιζε αμέριμνο στην πλατεία.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρία που μετέδωσε το Star, οι δράστες είχαν παρκάρει τη μοτοσικλέτα τους στο σημείο της δολοφονίας, κρατώντας τη θέση πάρκινγκ έτσι ώστε να σιγουρευτούν ότι θα παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο. Μόλις είδαν να φτάνει, ξεπάρκαραν κι έφυγαν ενώ πιθανώς υπήρχε συνεργός που τους ειδοποίησε.

Ελέγχουν τους κάλυκες
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση είναι η σύντροφος του 32χρονου, η οποία από το κάθισμα του συνοδηγού είδε τον δολοφόνο για δευτερόλεπτα.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αλβανικές αρχές με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή η Ελληνική Αστυνομία, καθώς είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος για δολοφονική επίθεση σε 28χρονο, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι Αρχές έχουν στείλει ήδη τους κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις