ART

/

Χλιαρές οι πρώτες κριτικές για το Bridgerton 3, αποκαλούν «ανιαρές» τις ερωτικές σκηνές

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο έρωτας της Πενέλοπε με τον Κόλιν δεν παρέσυρε το κοινό, τουλάχιστον στα 4 πρώτα επεισόδια

Ο αισθησιασμός είναι κυρίαρχο ατού της σειράς εποχής «Bridgerton» πέραν των γοητευτικών πρωταγωνιστών αλλά και της εξαιρετικής, glam vintage αισθητικής.

Παρακολουθήσαμε τα πρώτα 4 επεισόδια και μάλλον συμφωνούμε με το βρετανικό Τύπο: The Independent, Evening Standard και The Telegraph έδωσαν μόλις 2 αστέρια στην εξέλιξη της ιστορίας με κεντρικό ζευγάρι την Πενέλοπε και τον Κόλιν. Αντίθετα, η Daily Mail τους χάρισε τα πολυπόθητα 5 αστέρια.

Tί συμβαίνει λοιπόν στο κοσμαγάπητο σήριαλ του Netflix; Τα υπέροχα σαλόνια, οι σάλες χορού και η απεικόνιση του Λονδίνου σαν πίνακας ζωγραφικής είναι πάντα εδώ. Όμως μοιάζει να κυλούν όλα πιο αργά ενώ οι κεντρικοί ήρωες δεν κατορθώνουν να σαγηνεύσουν τους θεατές. Λες και δεν διαθέτουν το ερωτικό «γκελ» που είχαν τα προηγούμενα ζευγάρια, ούτε «χημεία» μεταξύ τους. Επιπλέον ενώ υπήρξαν προκαταβολικά δημοσιεύματα πως το σεξ θα είναι πολύ περισσότερο, οι σχετικές σκηνές είναι ανιαρές, όπως γράφτηκε. 

Η παραμελημένη, τροφαντούλα Πενέλοπε ωθείται να επανασυστηθεί στην καλή κοινωνία ώστε να βρει σύζυγο, έχοντας απογοητευτεί από την απόρριψη του Κόλιν. Αλλάζει look με έμπνευση το Παρίσι, κόντρα στο κακό γούστο της οικογένειάς της.  Ο Κόλιν, πιο έχει  εξελιχθεί σε γόης, υπόσχεται να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της αλλά σιγά σιγά τη ζηλεύει και την ποθεί. Οι πρώτες τους περιπτύξεις στην άμαξα είναι μεν υποσχόμενες, αλλά ως εκεί. Η πρωταγωνίστρια Νίκολα Κάχλαν  έχει μιλήσει για πολύ τολμηρές εικόνες και γυμνό, που την έκαναν υπερήφανη υπέρ της διαφορετικότητας, αλλά προφανώς εκκρεμούν. Θα χρειαστεί μάλλον να περιμένουμε τη δεύτερη τετράδα επεισοδίων.

*Αναμφίβολα πολύ φίνα η παρουσία της ανερχόμενης ντεμπιτάντ Φραντσέσκα, ενώ οι σύζυγοι πλέον Αντονι και Καθάρνι στο νέο κύκλο είναι στο κρεβάτι λες και χαζογελούν στην παιδική χαρά.

Ειδήσεις Τώρα

Bella Baxter και όχι μόνο: Tα κοστούμια του «Poor Things» καταφθάνουν στο Μουσείο Μπενάκη

Oι Κάννες υποκλίθηκαν στο φαινόμενο Ναόμι, ζάλισε τα πλήθη με την ομορφιά της

Ποιο ελληνικό στέκι μπήκε στη διεθνή Βίβλο της καλύτερης πίτσας στην Ευρώπη;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View