ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποκαλύπτεται το κτίριο στην πρώην ΑΒΕΞ- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Πώς προχωρά το έργο

Συνεχίζονται οι εργασίες στην πρώην ΑΒΕΞ, στην Πάτρα, οι οποίες ακολουθούν το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ήδη τα κτίρια στο χώρο έχουν αποκαλυφθεί.

Το κτίριο ήδη κυριαρχεί στον χώρο, ενώ όπως φαίνεται οι εργασίες προχωρούν στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του τμήμα.

Το νέο retail park αποτελεί το μεγαλύτερο εργοτάξιο της Πάτρας αυτή την περίοδο και έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που φαίνονται πλέον οι ολοκληρωμένες υποδομές του, ενώ το κτιριακό συγκρότημα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2024.

Η έκταση 21,5 στρεμμάτων της πρώην ΑΒΕΞ βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, στη διασταύρωση δύο κεντρικών δρόμων της πόλης (Ανθείας και Ακτή Δυμαίων) αλλά και απέναντι ακριβώς από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Το νέο εμπορικό κέντρο που κατασκευάζεται εκεί θα αναπτυχθεί σε χώρους 20.000 τ.μ. εκ των οποίων η εκμισθώσιμη επιφάνεια είναι 13.900 τ.μ.

Να αναφέρουμε ότι το έργο θα μετατρέψει την έκταση σε σύγχρονο εμπορικό πόλο έλξης, καθώς θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο.

Να σημειώσουμε ότι τόσο το Project Management όσο και το Construction Management το έχει αναλάβει η θυγατρική τεχνική εταιρεία της Ten Brinke, TenTec. H TenTec A.E. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 ως στρατηγικός εταίρος σχεδιασμού και υλοποίησης έργων του Ομίλου Ten Brinke στην Ελλάδα. Έκτοτε, η εταιρεία έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της απευθυνόμενη σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης ή/και επενδυτή ακινήτων που χρειάζεται προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης έργων υψηλής ποιότητας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις