SPOTLIGHT

/

Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά πανηγύρια - Το γλέντησαν με τη ψυχή τους στο Αστέρι Δ. Ερυμάνθου με τον Γιώργο Βελισσάρη

Κοινοποίηση
Tweet

Το περασμένο Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 το βράδυ - Μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη εμφανίστηκαν και οι Δήμητρα Μπέκιου και Έλενα Γεωργαντά

Πανηγύρι είχε στο Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου το περασμένο Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 το βράδυ με τον δημοφιλή ερμηνευτή του λαικοδημοτικού και παραδοσιακού τραγουδιού Γιώργο Βελισσάρη να δίνει το έναυσμα του κεφιού στον κόσμο που ήταν πολύς και διασκέδασε με τη ψυχή του.

Ο Γιώργος Βελισσάρης που ως γνωστόν έχει εκλεγεί και Περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδος, κατάγεται από την περιοχή και συγκεκριμένα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει, σ' ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου, τα Τσίπιανα που ανήκουν στο νομό Ηλείας.

Στο πανηγύρι στο γραφικό χωριό Αστέρι εκτός από τον Γιώργο Βελισσάρη, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιελάμβανε τις Δήμητρα Μπέκιου και Έλενα Γεωργαντά, τον σολίστ στο κλαρίνο Σταύρο Ιωαννίδη, κ.α.

Οι φωτ. από το γλέντι στο Αστέρι είναι του φωτογράφου Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου.

*Ο Γιώργος Βελισσάρης έχει και άλλες προγραμματισμένες εμφανίσεις το επόμενο διάστημα όπως το προσεχές Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στην καθιερωμένη Γιορτή του Κερασιού, στο όμορφο Μετόχι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight