ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 6-6 και στην Πάτρα το φιλμ τρόμου "The Watchers - Οι Παρατηρητές" με την Ντακότα Φάνινγκ

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του 53χρονου Ινδοαμερικανού σκηνοθέτη της Οσκαρικής «Έκτης Αίσθησης» Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Ishana Night Shyamalan

Tαυτόχρονα με την έξοδο του στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής βγαίνει στη χώρα μας σε διανομή της Tanweer, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 το φιλμ τρόμου της Ishana Night Shyamalan «Οι Παρατηρητές – The Watchers».

Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κόρης του 53χρονου Ινδοαμερικανού σκηνοθέτη της Οσκαρικής «Έκτης Αίσθησης» Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, ο οποίος εδώ είναι μόνο παραγωγός.

Στην ταινία “Οι Παρατηρητές” σε σενάριο και σκηνοθεσία της ταλαντούχας Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν πρωταγωνιστεί η 30χρονη σήμερα ηθοποιός Ντακότα Φάνινγκ που τη θυμόμαστε και ως παιδί ηθοποιό σε ταινίες όπως «Σάρλοτ η αραχνούλα» το 2006 ή στο συγκινητικό δραματικό φιλμ «I Am Sam» το 2001 στο πλάι του Σον Πεν.

Το στόρι της ταινίας «Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν.

Σύμφωνα με το στόρι, η Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα. Μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά εκείνα βλέπουν τα πάντα.

Στο φιλμ “Οι Παρατηρητές”, το διαφημιστικό τρέιλερ του οποίου ήδη παίζεται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου και θα προβάλλεται η ταινία από τις 6-6, πρωταγωνιστούν εκτός της Ντακότα Φάνινγκ (την είδαμε και στα φιλμ «Κάποτε στο Χόλιγουντ», «Η συμμορία των 8»), οι Τζορτζίνα Κάμπελ (Barbarian, Υποψία), Όλιβερ Φίνεγκαν (Creeped Out, Outlander) και η Όλγουεν Φουέρε (Ο άνθρωπος από τον Βορρά, The Tourist). Την παραγωγή υπογράφουν οι Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Άσγουιν Ράτζαν και Νίμιτ Μάνκαντ.

Η ταινία είναι της Warner Bros. Pictures και έχει διάρκεια 102 λεπτά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture