MORE SPORTS

/

Χάρη και αρμονία από τα κορίτσια του Ολυμπιονίκη Πατρών- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιονίκης Πατρών.

Η αρχή έγινε από την Πάτρα το περασμένο σαββατοκύριακο, στο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι και πιο συγκεκριμένα στους πρώτους αγώνες επιπέδων ενόργανης γυμναστικής που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός ήταν αυτό που χαρακτήρισε τους αγώνες, όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιονίκη Πατρών Βασίλης Ντούκας:

«Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί, γιατί τα παιδιά παίρνουν το βάπτισμα ου πυρός σε αγώνες, δοκιμάζονται και από τέτοιους διοργανώσεις βγαίνουν οι αυριανοί πρωταθλητέςΠολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους».

 

Στον Ολυμπιονίκη Πατρών απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο πολυπληθέστερης ομάδας

Στον Ολυμπιονίκη Πατρών απονεμήθηκε και το ειδικό βραβείο πολυπληθέστερης ομάδας καθώς εντυπωσίασε με τον αριθμό των αθλητριών και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριές μας, τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αθήνα 8-9 Ιουνίου με διπλή ομάδα, όσο και στις 22 Ιουνίου στο Γαλάτσι, στο «HELLAS GYM FOR CHALLENGE» με την αγωνιστική ομάδα 39 κοριτσιών, αλλά και στις 30 Ιουνίου στις επιδείξεις του συλλόγου που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports