ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων"

Κοινοποίηση
Tweet

Μέχρι τις 15 Ιουλίου οι αιτήσεις

Το τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων" για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

 Με στόχο την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της διοίκησης τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση με εξ αποστάσεως μαθήματα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και υποδομές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, περιλαμβάνοντας και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους σχεδιάζουν να ξεκινήσουν ή να ενισχύσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα του τουρισμού.

Προσφέρει δύο ειδικεύσεις: "Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών" και "Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων", με δυνατότητα υποτροφιών για κοινωνικούς λόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Ιουλίου 2024 μέσω της πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος (https://master.tourism.upatras.gr/) ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού στα τηλέφωνα 2610-962878 και 2610-962879 ή μέσω e-mail στα dmgsecr@upatras.gr και tourismsecr@upatras.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις