ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 13-6 στις Ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2"

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Η νέα ταινία της Ντίσνει και της Pixar θα προβληθεί με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά - Δανείζουν τις φωνές τους η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Eννέα (9) χρόνια μετά το «Inside Out – Τα Μυαλά που Κουβαλάς» της Pixar & της Disney σε σκηνοθεσία Pete Docter που είχε τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου ανιμέισον φιλμ και έκανε παγκόσμιες εισπράξεις 858,8 εκατ. δολαρίων, καταφθάνει το σίκουελ του, η ταινία “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2 - Inside Out 2” σε σκηνοθεσία Kelsey Mann, που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Oι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke (κόρης του σταρ Ίθαν Χοκ), μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” με προϋπολογισμό που φτάνει τα 185 εκατ. δολάρια, επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι (δανείζουν τις φωνές τους οι Kensington Tallman/Φιλίππα Μαβιτζή) που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο:  νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Την απολαυστικότατη νέα αυτή κωμωδία ψηφιακού ανιμέισον σκηνοθετεί ο Kelsey Mann σε σενάριο των Meg LeFauve και Dave Holstein.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Στις 13 Ιουνίου 2024 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Στο συναίσθημα της Χαράς δανείζουν τις φωνές τους η Amy Poehler στην πρωτότυπη, αγγλόφωνη κόπια και η Καλαβρυτινής καταγωγής ηθοποιός Νάντιας Κοντογεώργη στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια.

Στην Ανησυχία δανείζει τη φωνή της η Λυδία Τζανουδάκη και στον Θυμό οι Lewis Black/ Κώστας ∆αρλάσης ενώ στον Φόβο δανείζουν τις φωνές τους ο Tony Hale και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ακόμα ως Λύπη ακούγονται οι Phyllis Smith/Άντρια Ράπτη, ως Αηδία οι φωνές των Liza Lapira/Μαρίνας Σαμάρκου και ως Ανία οι Adèle Exarchopoulos/ Έλσα Ζαρρή.

Στη Ζήλια ακούμε τις φωνές των Ayo Edebiri/Λητούς Αμπατζή, και στη Ντροπή, τις φωνές των Paul Walter Hauser/∆ημήτρη Σάρλου.

*Η ταινία αυτή που αναμένεται να ενθουσιάσει το παιδικό κοινό και όχι μόνο, αναμένεται από την Πέμπτη 13-6-2024 και στα σινεμά της Πάτρας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture