ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αυτός είναι ο 26χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αιγείρα

Κοινοποίηση
Tweet

Το βράδυ της Δευτέρας

Τραγική κατάληξη είχε η βραδινή βόλτα παρέας νεαρών στην Αιγείρα καθώς το νήμα της ζωής του ενός κόπηκε ακαριαία στην άσφαλτο.

Ο χάρος είχε στήσει καρτέρι στο άτυχο παλικάρι, τον 26χρονο Χαράλαμπο Λινάρδο, κάτοικο Ακράτας, προχθές το βράδυ στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις φίλοι και εκινείτο στο ύψος της Αιγείρας, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του.

Ακολούθησε πρόσκρουση του οχήματος σε μαντρότοιχο όπου έμελλε να χάσει τη ζωή του τόσο τραγικά και τόσο πρόωρα ο οδηγός του Ι.Χ., ενώ οι άλλοι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίσθηκε δικογραφία για Θανατηφόρο τροχαίο και διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Από τα πρώτα στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε τα εξής: «Ο 26χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες δύο άνδρες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο συνεπιβατών. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις