CINEFIL

/

Θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο: "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2" από την Πέμπτη 13-6

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Επίσης από τη Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19-6 στην προβολή των 22.45 θα προβληθεί η ταινία "Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ" με τον Άντονι Χόπκινς

Δύο ταινίες έχει στο πρόγραμμα προβολών του τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610994765).

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 13/6 έως και την Κυριακή 16/6/2024 με ώρα έναρξης 21:10 θα προβάλλεται η παιδική ανιμέισον ταινία της Ντίσνει και της Pixar «Inside Out 2 – Tα Μυαλά που Κουβαλάς 2» που είναι σίκουελ του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ του 2015.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:13/6/2024

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ ενώ στη μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται μεταξύ άλλων οι Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Από την Δευτέρα 17/6 έως και την Τετάρτη 19/6 το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα έχει δύο προβολές:

Ώρα έναρξης: 21:10

«Inside Out 2 – Tα Μυαλά που Κουβαλάς 2» της Ντίσνει και της Pixar.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Το φιλμ βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Από την Δευτέρα 17/6 έως και την Τετάρτη 19/6, με ώρα έναρξης: 22:45 στο σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλεται η κοινωνικοδραματική ταινία «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ - Freud’s Last Session» με την εξαιρετική ερμηνεία του δύο φορές τιμημένου με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, Ουαλού ηθοποιού Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του ψυχοθεραπευτή Σίγκμουντ Φρόιντ.

Συμπρωταγωνιστούν οι Μάθιου Γκουντ, Λιβ Λίσα Φράις, Jodi Balfour, Jeremy Northam και Orla Brady.

Σκηνοθεσία: Matthew Brown

Σενάριο: Mark St. Germain και Matthew Brown

Χρονολογία Παραγωγής: 2023

Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ

Η ταινία «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» (διανομή από την Spentzos Film) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων σινεφίλ και την έχουν δει ήδη πάνω από 16.000 θεατές πανελλαδικά.

Ο 86χρονος Άντονι Χόπκινς, επιστρέφει αυτή την φορά υποδυόμενος τον Αυστριακό «πατέρα της ψυχανάλυσης», Σίγκμουντ Φρόυντ, σε μία υποθετική (ή και ίσως όχι) συνομιλία με τον συγγραφέα και διανοούμενο Κ.Σ. Λιούις, τη στιγμή που ξεσπάει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Λονδίνο, 3 Σεπτεμβρίου 1939. Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του πολέμου. Τις τελευταίες μέρες του, ο Σίγκμουντ Φρόιντ, ενώ έχει πρόσφατα δραπετεύσει με την κόρη του από το ναζιστικό καθεστώς, δέχεται επίσκεψη από τον καθηγητής της Οξφόρδης Κ. Σ. Λιούις. Την ημέρα αυτή, δύο από τα μεγαλύτερα μυαλά του εικοστού αιώνα συμμετέχουν σε μια μνημειώδη συνεδρία σχετικά με την πίστη στο μέλλον της ανθρωπότητας και την ύπαρξη του Θεού, μεταξύ άλλων. Καθώς ο πόλεμος αρχίζει να μαίνεται, δύο αξιόλογες φιγούρες συγκρούονται για το μεγαλύτερο ερώτημα από όλα: Υπάρχει Θεός;

 www.cinekastro.wordpress.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil