ΖΩΔΙΑ

/

Αυτό είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Κοινοποίηση
Tweet

Το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας τους.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Με βάση το ζώδιο του κάθε ανθρώπου μπορείτε να μάθετε το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας τους.

Λέων
Μπορεί να είστε ματαιόδοξοι και εγωκεντρικοί κατά καιρούς. Αφήνετε την ανάγκη σας για προσοχή και εξωτερική επιβεβαίωση να σας κάνει να ξεχάσετε ότι και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να λάμψουν. Συχνά γίνεστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί προς τους άλλους. Μην αφήνετε τη δίψα σας για τα φώτα της δημοσιότητας να σας αποπροσανατολίζει από τις σχέσεις και τις φιλίες σας.

 Υδροχόος
Μπορεί να γίνετε ψυχρός και ανάλγητος όταν κωλυσιεργείτε ή να κάνετε τους άλλους να σιωπούν. Θυμηθείτε να είστε ευγνώμονες σε όσους σας έχουν πραγματικά υποστηρίξει. Χρειάζεται να σέβεστε τους ανθρώπους και να καταλαβαίνετε ότι είστε τυχεροί που τους έχετε στη ζωή σας. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε σκοτεινούς ανθρώπους που προκαλούν καταστροφή στον κόσμο. Μάθετε να διακρίνετε ποιος πραγματικά αξίζει την εκτίμησή σας και προσέχετε τις παρέες σας. Διότι οι άνθρωποι τους οποίους συναναστρέφεσαι μπορούν να αποκαλύψουν τον χαρακτήρα σου.

Τοξότης
Η τοξική σας ιδιοσυγκρασία θα μπορούσε να βάλει φωτιά στον κόσμο και η ικανότητά σας να κρατάτε κακία ακόμα και για μικρές προσβολές διαρκεί μια ζωή. Όπως και ο Σκορπιός, είστε αδίστακτοι στο κυνήγι της εκδίκησης. Είναι αλήθεια ότι η ζεστασιά και η καλοσύνη σας θα πρέπει να ανταποδίδονται με καλοσύνη και όχι με σκληρότητα. Να θυμάστε, όμως, να αξιοποιήσετε την οξύθυμη φύση σας προς κάτι παραγωγικό, ώστε να ωφεληθείτε. Μην αφήνετε όσους είναι επιθετικοί μαζί σας να κερδίσουν και διατηρήστε τον έλεγχο του εαυτού σας.

Αιγόκερως
Προσπαθείτε να περιορίσετε τη χαρά των άλλων με την απαισιόδοξη στάση σας και να χαλάσετε το κέφι των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο κακόκεφοι και αφήστε τους άλλους να απολαύσουν τις όμορφες στιγμές. Μπορεί η καρδιά σας να είναι κάπως ψυχρή σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις και να μην έχετε κατανόηση για τα συναισθήματα των άλλων. Όπως και ο Υδροχόος, μπορεί μερικές φορές να είστε πολύ αχάριστοι για την υποστήριξη που σας παρέχουν οι άλλοι.

Παρθένος
Απαιτείτε την τελειότητα από τους άλλους, κάνοντας διαρκώς κριτική ενώ αγνοείτε τις δικές σας ελλείψεις και ελαττώματα. Ήρθε η ώρα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Μερικές φορές μπορεί να είστε υπερβολικά απαιτητικοί για προσοχή σε τέτοιο σημείο που να χάνετε την αυθεντικότητά σας. Μπορεί να φτάσετε στο σημείο να «αδειάζετε» τους άλλους ή να κλέβετε αξιοθαύμαστα κομμάτια των ιδεών τους σε μια προσπάθεια να κερδίσετε επαίνους και προσοχή. Προσπαθείτε να πάρετε τα εύσημα για τον κόπο των άλλων. Αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να σας αποστρέφονται και να έχουν την χειρότερη άποψη για εσάς.

 Κριός
Είσαι ένας άνθρωπος με υψηλές επιδόσεις, αλλά μερικές φορές αφήνεις την ανασφάλεια και την παράνοια να σε κυριεύσουν σε σημείο να γίνεσαι ανυπόμονος και παρορμητικός. Να θυμάσαι ότι δεν σταματάει ο ανταγωνισμός επειδή υπάρχεις μόνο εσύ. Ένας υγιής Κριός θα χρησιμοποιήσει τη φιλοδοξία του για το γενικότερο καλό. Ωστόσο αν ένας Κριός είναι τοξικός μπορεί να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ύπουλες μεθόδους για να εξελιχθεί.

Ιχθύες
Μπορεί να είστε άπληστοι και να δικαιούστε να κάνετε παρακάμψεις και να μην περιμένετε… στην ουρά για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ξεσπάτε όταν ζηλεύετε κάποιον που έχει αυτό που εσείς επιθυμείτε. Περιμένετε άμεση αφθονία από το σύμπαν αλλά εσείς οι ίδιοι είστε τσιγκούνηδες και όχι γενναιόδωροι με τους άλλους. Δίνετε παράσταση για να κερδίσετε τη συμπάθεια ακόμα και αφού έχετε βλάψει κάποιον.

Ταύρος
Αφήνετε το πείσμα σας να σας κάνει να φέρεστε εγωιστικά ακόμα και σε καταστάσεις που μπορεί να βλάψει τους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να μην σταματάτε να δείχνετε σωματική στοργή και προσοχή ακόμα και αν αγαπάτε κάποιον πολύ. Σκεφτείτε ότι ίσως να μην έχετε πάντα δίκιο και θυμηθείτε να μην γίνεστε κατά λάθος κακοπροαίρετοι απέναντι σε ανθρώπους που δεν σας έχουν κάνει κακό.

Ζυγός
Φοράτε μια ψεύτικη μάσκα για να ικανοποιήσετε τους άλλους αλλά χρειάζεται να παίρνετε ξεκάθαρη θέση σε κάποιες καταστάσεις. Δεν έχει κάθε ιστορία δύο όψεις. Μερικές φορές υπάρχει ένας ξεκάθαρος φταίχτης, οπότε προσέξτε να μην τον υποστηρίξετε εάν αποφασίσετε να είστε πολύ διπλωματικοί.

Σκορπιός
Έχετε μια δίψα για εκδίκηση και μια υπολογιστική φύση για να πετύχετε αυτή την εκδίκηση που είναι τρομακτική. Παριστάνετε τον ανόητο, ενώ παράλληλα καταστρώνετε ένα ύπουλο σχέδιο. Είναι καλό να δίνετε ένα μάθημα στους νταήδες, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα μείνετε μακριά από τη φυλακή ενώ το κάνετε αυτό.

Δίδυμοι
Είστε διπρόσωποι και μπορείτε να παραπλανείτε τους άλλους, προσποιούμενοι ότι είστε με το μέρος τους αν και τους κουτσομπολεύετε κρυφά. Είστε εξαιρετικά ικανοί στο να στρέφετε τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου.

Καρκίνος
Μπορείτε να είστε ελεγκτικοί, κτητικοί και χειριστικοί όταν πρόκειται για ρομαντικές σχέσεις. Σας αρέσει να δημιουργείτε χάος και να παριστάνετε τους αθώους όταν οι άλλοι εκνευρίζονται. Κάνετε τους άλλους να πιστέψουν ότι δεν θέλατε επίτηδες να προκαλέσετε. Ιδιαίτερα οι πεινασμένοι για δύναμη και προσοχή Καρκίνοι μπορεί να προσπαθήσουν να παρέμβουν στις σχέσεις των άλλων για να κερδίσουν στοργή και αγάπη και να παραιτηθούν από κάθε ενσυναίσθηση στη διαδικασία. Η εύλογη άρνηση είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being