ΥΓΕΙΑ

/

Real Water: Εξασφαλίζοντας ποιοτικό πόσιμο νερό για εμάς και τα παιδιά μας

Κοινοποίηση
Tweet

Η γνωστή εταρεία προσφέρει φίλτρα νερού και ψύκτες νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Το πόσιμο νερό αποτελεί θέμα υγείας και αναμφίβολα το καθαρό, ποιοτικό πόσιμο νερό δεν πρέπει να είναι επιλογή αλλά ανάγκη.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παρακολουθούμε τα προαναφερθέντα να απέχουν παρασάγγας από την ελληνική πραγματικότητα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το συμβάν με το μολυσμένο νερό στη Μαγνησία που προκάλεσε γαστρεντερίτιδα σε 100 άτομα, με συνέπεια πολλοί να έχουν φυσιολογικά ανησυχήσει για την ποιότητα του νερού που φτάνει στο ποτήρι μας.

Η γνωστή εταιρεία Real Water μπορεί να δώσει απάντηση σε κάθε σχετική ανησυχία μας.

Πρόκειται άλλωστε για εταιρεία που δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες επεξεργασίας νερού από το 1997, έχοντας κατά συνέπεια τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο.

Η Real Water προσφέρει φίλτρα νερού και ψύκτες νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση, με τα προϊόντα της να φέρουν πιστοποιήσεις αξιοπιστίας από παγκόσμιους οργανισμούς.

Η πολυετή εμπειρία των στελεχών της στην ποιότητα του νερού δικτύου της κάθε περιοχής, καθώς και στις μεθόδους επεξεργασίας του, της επιτρέπει να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό το ιδανικό σύστημα για τη φίλτρανση του νερού.

Βασική στόχευση της Real Water είναι να γνωρίζουν οι καταναλωτές ακριβώς τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καταλάβουν γιατί χρειάζονται ένα φίλτρο νερού και τις κατακρατήσεις που μπορεί αυτό να πραγματοποιήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα σε Πάτρα (Καρόλου 24) και Τρίπολη (28ης Οκτωβρίου 24) ή να απευθυνθείτε στα 2610 432532 και info@realwater.gr.

_

Real Water

Πάτρα (Καρόλου 24) 

Τρίπολη (28ης Οκτωβρίου 24)

t: 2610 432532

info@realwater.gr

https://www.realwater.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being