ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευοίωνη προοπτική συνεργασίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Δήμου Αιγιαλείας

Κοινοποίηση
Tweet

Αυτό τονίστηκε στη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Αιγιαλείας Δ. Καλογερόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΑΠ, Ιωάννη Καλαβρουζιώτη

Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο συνεχών επαφών της δημοτικής αρχής με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΕΑΠ κ. Καλαβρουζιώτης ενημέρωσε το δήμαρχο Αιγιαλείας για τη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για φοιτητές και διδάσκοντες στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, μέσα από συνεργασίες με την Ακαδημία Αθηνών και με ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Παράλληλα, σημειώθηκε ότι ανοίγονται διαρκώς νέες δυνατότητες για την περαιτέρω εξωστρέφεια του ΕΑΠ.

Η συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε σε ιδιαίτερα γόνιμο κλίμα, καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και παράλληλα δημιουργήθηκε ευοίωνη προοπτική για την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ του ΕΑΠ και του Δήμου Αιγιαλείας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις