ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπέος για Λύτρα: Δεν μπορεί να τον αφήνουν ελεύθερο επειδή είναι δημοφιλής

Κοινοποίηση
Tweet

«Θεωρώ άνανδρο, να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα» δήλωσε επίσης ο δήμαρχος Βόλου για τον γνωστό ποινικολόγο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως είναι πλέον γνωστό, αφέθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έπειτα από τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να σχολιάζει την υπόθεση σε συνέντευξή του.

Ο Μπέος δήλωσε ότι πριν από μερικές ημέρες συνέβη ένα ανάλογο περιστατικό στον Βόλο και ο δράστης πήγε φυλακή. «Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι η δικαιοσύνη. Και να αφήνουν ελεύθερο, έναν πιο δημοφιλή» ανέφερε στον Metropolis 95,5.

Και συμπλήρωσε «θεωρώ άνανδρο, να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα. Και εγώ είχα νευριάσει με τις γυναίκες μου, πριν χωρίσω. Αλλά δεν υπήρξε καν στην φαντασία μου και στην σκέψη μου, να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή».

Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας τα εξής:

«Τυχαίνει να είναι γνωστός μου. Λυπάμαι όμως για την ελληνική δικαιοσύνη και την απόφαση που έλαβε. Η αδικία προς το πρόσωπό μου είναι γνωστή. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στον Βόλο, ίδιο, πριν από πέντε ημέρες. Και πήγε ο δράστης φυλακή. Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι η δικαιοσύνη. Και να αφήνουν ελεύθερο, έναν πιο δημοφιλή. Επίσης, θεωρώ άνανδρο, να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα. Χωρίς την ύπαρξη μιας γυναίκας, δεν υπάρχει ζωή. Πως μπορείς να απλώνεις χέρι, όποιος κι αν είσαι;Και εγώ είχα νευριάσει με τις γυναίκες μου, πριν χωρίσω. Αλλά δεν υπήρξε καν στην φαντασία μου και στην σκέψη μου, να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις