MORE SPORTS

/

H Ναυπάκτια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη ποζάρει ως cover girl του Marie Claire

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

To τεύχος Ιουλίου του περιοδικού είναι αφιερωμένο στις Ελληνίδες αθλήτριες των Ολυμπιακών του Παρισιού

Όπως πάντα εντυπωσιακή η Ευαγγελία Πλατανιώτη:

Αφού κατέκτησε στις αρχές του χρόνου παγκόσμια μετάλλια καλλιτεχνικής κολύμβησης -ασημένιο και χρυσό- στη Ντόχα, ετοιμάζεται να θριαμβεύσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, φιγουράρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού Marie Claire, καθώς το τεύχος Ιουλίου εστιάζει σε όλες τις κορυφαίες γυναίκες αθλήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, τη βλέπουμε με ολόσωμο μαγιό Misssoni Mare, με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα ζακάρ,  πλάι στη συναθλήτριά της Σοφία Μαλκογεώργου.

Μεταξύ άλλων, ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας μας για διάκριση, δηλώνει για τις εμπειρίες της στο νερό: «Δήλωσα στην προπονήτριά μου ότι τελικά θα πηγαίναμε στη Ντόχα να πάρω το χρυσό. Ημουν πολύ πεσμένη εκείνη την ώρα και το είπα με πολύ πείσμα. Με το ίδιο μεγάλο πείσμα δούλεψα όλη τη χρονιά». 

Αυτό είναι ένα από τα δυο εξώφυλλα με κοινό τίτλο «Go Greece»  καθώς στο άλλο πρωταγωνιστούν τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου.  

 

Στις εσωτερικές σελίδες συναντάμε τη χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πεταλούδα Άννα Ντουντουνάκη, τη χρυσή πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την ιππέα Ιόλη Μυτιληναίου, την πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία θα αγωνιστεί στο άθλημα του σκιτ. 

Το περιοδικό κάνει επιπλέον μια αναδρομή στις γυναίκες που έγραψαν ιστορία, από την πρώτη Ολυμπιάδα που τους επιτράπηκε να συμμετέχουν, στο Παρίσι, το 1900, μέχρι τις πρώτες που κέρδισαν το χρυσό για τη χώρα τους, όπως η δική μας Βούλα Πατουλίδου, στη Βαρκελώνη το 1992.

Αλλωστε, μιλάμε για μια χρονιά ορόσημο για τον γυναικείο αθλητισμό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού το 50% των συμμετεχόντων θα είναι γυναίκες. (Το Marie Claire θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή με το Πρώτο Θέμα). 

 

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Βυτιοφόρο άδειαζε το περιεχόμενό του μέσα στη θάλασσα στο Ρίο!

Οι διασημότερες ιπποδρομίες και τα θεαματικότερα καπέλα ξεπρόβαλαν στο Λονδίνο, οι πρώτες εικόνες

Bohemian Summer: Εύκολοι τρόποι να «φωνάζει» το υπνοδωμάτιό σας καλοκαιρινές διακοπές

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports