STYLE

/

Total white για τη Ναόμι, το πρώτο μοντέλο που τιμήθηκε με έκθεση στο V&A

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

H 54χρονη βρετανίδα καλλονή γιορτάζει τη λαμπρή πορεία της στη μόδα με αναδρομική έκθεση στο Λονδίνο.

Ουδείς αμφισβητεί το ανεπανάληπτο αποτύπωμα της Ναόμι Κάμπελ στη βιομηχανία της μόδας.

Ζωντανός μύθος της πασαρέλας και ολόκληρου του διεθνούς fashion στερεώματος καμαρώνει για την τιμητική έκθεση που της ετοίμασε το ονομαστό hip μουσείο V&A στο South Kensighton του Λονδίνου. Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια υπερπαραγωγή αφορά ένα super model και βέβαια στην επίσημη παρουσίαση και το πάρτι των εγκαινίων ήταν στο επίκεντρο της προσοχής.

Η αγέραστη «γαζέλα» που άνοιξε το δρόμο για τα έγχρωμα μοντέλα και εργάστηκε για την ελίτ της μόδας, εμφανίστηκε με δυο κατάλευκα looks. Ηταν ένα κοστούμι με sneakers και μια αποκαλυπτική, εξώπλατη τουαλέτα Boss, καθώς είναι ambassador του label.

Περιστοιχισμένη από φίλους, όπως τη στενή της φίλη και συνάδελφο Κέιτ Μος, τον performer Μπόι Τζορτζ, τη style guru Δάφνη Γκίνες, τη βρετανίδα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Χάρλει, αλλά και τη νεαρή Μεξικανή νεαρή star Ελζα Γκονζέλεζ και το νεαρό ηθοποιό του The Crown, Eντ Μακβέι, έδειχνε πανέμορφη.

Στο πλευρό της ήταν ο διάσημος στυλίστας Law Roach που καθιερώθηκε μέσω της Ζεντάγια, o oποίος φρόντιζε να δείχνει τέλεια κάθε στιγμή, διορθώνοντας κάθε πιθανή ατέλεια.

Τα εκθέματα είναι 100 ρούχα και αξεσουάρ από στιγμές της Ναόμι στο red carpet, σε shows, φωτογραφίσεις, καμπάνιες κ.α. Οι επισκέπτες θα αναγνωρίσοουν εμβληματικές δημιουργίες Alexander McQueen, Azzedine Alaïa, Burberry, Chanel, Dolce & Gabbana, Gianni and Donatella Versace, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Karl Lagerfeld, Kenneth Ize, Torishéju Dumi, Valentino, Virgil Abloh, Vivienne Westwood, Yves Saint Laurent. Επίσης εξυμνούνται συνεργασίες με διάσημους φωτογράφους όπως οι Campbell Addy, Nick Knight, Peter Lindbergh, Steven Meisel . Το υλικό επιμελήθηκε ο Edward Enninful, ο οποίος δεν έλειψε από το opening. 

«Η απίστευτη καριέρα της Ναόμι  Κάμπελ συνδέεται με ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη high fashion» δήλωσε ο  Sonnet Stanfill, επικεφαλής επιμελητής της έκθεσης στο V&A. «Εχει αναγνωριστεί ως super model, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και δημιουργική συνεργάτης, έτσι ώστε το προφίλ της να είναι από τα πλέον επιδραστικά στη σύγχρονη κουλτούρα».

Ειδήσεις Τώρα

Εμπορικός Πάτρας: Ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη οι εργασίες πεζοδρόμησης της Μαιζώνος από την Αράτου με κατεύθυνση την πλατεία Γεωργίου

H Ναυπάκτια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη ποζάρει ως cover girl του Marie Claire

To «Αλμα Ζωής» συνδύασε το sunset fun με την έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View