MORE SPORTS

/

Μπεατρίς Μπορομέο, Μονακό: Total look Dioriviera για την τελετή της ολυμπιακής δάδας

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η υπέρκοψη royal λάνσαρε το αλάνθαστο style της Κυανής Ακτής, με shirt dress και raffia bag στην απόχρωση aquamarine

 Από τις πιο elegant και διαχρονικές επιλογές θερινής ένδυσης είναι αναμφίβολα το new retro style της Κυανής Ακτής.

Οι πλούσιες φούστες, τα μαντήλια, τα ψάθινα αξεσουάρ, τα αριστοκρατικά εμπριμέ, οι εσπαντρίγιες είναι σήμα κατατεθέν. Η σύζυγος του Πιερ Κασιράγκι, γόνου των royals του Μονακό, Μπεατρίς Μπορομέο υιοθέτησε υπέροχα το συγκεκριμένο ύφος με αφορμή το πέρασμα της ολυμπιακής δάδας από το κοσμοπολίτικο πριγκιπάτο. Ως Dior ambassador, ντύθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με κομμάτια της  capsule collection Dioriviera για την περίσταση της τελετής.

 

Η συγκεκριμένη σειρά  βγαίνει κάθε χρόνο με νέες παραλλαγές και κάνει θραύση σε  φημισμένα θέρετρα της οικουμένης και pop-up stores, από το Πορτοφίνο και το Κάπρι μέχρι τη Μύκονο, από το Μπαλί μέχρι την Ίμπιζα. Βασίζεται σε συγκεκριμένα iconic prints του οίκου, τα σχέδια Toile de Jouy Sauvage και Toile de Jouy Soleil.

Φέτος τα συναντάμε στο έντονο κοραλί ροζ, στο κίτρινο του λάιμ και το γαλαζοπράσινο της ακουαμαρίνας.

 

Την απόχρωση aquamarine τίμησε λοιπόν η 38χρονη Μπορομέο με δροσερό shirt dress που κοστίζει κοντά 3000 ευρώ και το νέο raffia τσαντάκι που υπερβαίνει σε κόστος τις 4000 ευρώ. Μαζεμένα μαλλιά, αόρατο μακιγιάζ και εκρού, χαμηλές εσπαντρίγιες ολοκλήρωσαν το look της.

Στη συγκεκριμένη συλλογή, που εξελίχθηκε σε μεγάλο hit της Maria Grazia Chiuri, creative director στον οίκο Dior, έχει τεράστια απήχηση και η μεγάλη, shopping τσάντα Dior Book Tote, τα t- shirts, τα καπελάκια, τα βραχιόλια. Προβάλλονται άλλωστε ως τα απόλυτα summer essentials (εφόσον τα αντέχει η τσέπη μας). Κλασική επιλογή παραμένει το ναυτικό μπλε, το blue denim και άλλοι παστέλ συνδυασμοί. Ας πάρουμε τουλάχιστον ιδέες.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports