Ενισχύουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν κατάσβεση σε πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα
Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενισχύουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν κατάσβεση σε πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα.
Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες των εθελοντών ΣαμαρειτώνΕΡΥΘ-Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού στην περιοχή Μαζαράκι Αχαϊας, όπου επιχειρούν στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσφέροντας παράλληλα Πρώτες Βοήθειες και είδη πρώτης ανάγκης στους πυροσβέστες.
Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με διασωστικά οχήματα και τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενισχύουν τις δυνάμεις κατάσβεσης σε περιοχές της Ροδόπης, ενώ μετέβησαν άμεσα στους Ασκητές Ροδόπης όπου ανετράπη όχημα που συμμετείχε στην κατάσβεση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός του χειριστή.
Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσουν να επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα της χώρας, βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τις Άρχες, έως ότι αυτό κριθεί αναγκαίο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr