ΑΓΟΡΑ

/

Ο Θεόδωρος Μπενετάτος μιλάει στο thebest.gr για όσα θα συμβούν την Πέμπτη 27/6 στο κέντρο της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό event γνωριμίας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανοίγει τις πόρτες των Campuses του σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Ιουνίου και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό event γνωριμίας.

Για πρώτη φορά, από τις 12:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. της Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί Οpen day και στο campus της Πάτρας (Ερμού 78), που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και διαδραστικών εμπειριών που θα προσφέρουν την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τους λόγους που το καθιστούν το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να γνωρίσουν τα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά & μεταπτυχιακά) και να συζητήσουν με τους ακαδημαϊκούς συμβούλους για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.
  • Να συμμετέχουν σε Campus Tours και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να περιηγηθούν στα εργαστήρια με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, στο Εργαστήριο Εικονικής Πραγματικότητας, τις εντυπωσιακές βιβλιοθήκες, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους αναψυχής.
  • Να συνομιλήσουν με φοιτητές οι οποίοι θα είναι εκεί για να μοιραστούν τη δική τους φοιτητική εμπειρία.
  • Να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό και να ενημερωθούν για τις παράλληλες δράσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του κάθε προγράμματος σπουδών.
  • Να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, εξασφαλίζοντας προνομιακά δίδακτρα.

Μιλήσαμε με τον κ. Θεόδωρο Μπενετάτο, Διευθυντή του Campus της Πάτρας και αναφέρθηκε σε όσα σχεδιάζονται για εκείνη την ημέρα:

«Θα υπάρχει η δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να συνομιλήσουν με τους διευθυντές των προγραμμάτων, με τους καθηγητές, με τους φοιτητές -οι οποίοι και αυτοί θα συμμετέχουν -και δειγματοληπτικά θα μπορούν να δουν τι γίνεται σε κάθε πρόγραμμα, ποιες είναι οι προοπτικές καριέρας και τι σημαίνει «σπουδάζω στο Μητροπολιτικό κολλέγιο».

Στον 4ο όροφο θα υπάρχει παρουσία επιχειρήσεων και οργανισμών συνεργαζόμενων με το Μητροπολιτικό κολλέγιο που θα βρίσκονται κι αυτοί μαζί μας και θα δείξουν στους ενδιαφερόμενους τι μπορούν να κάνουν σπουδάζοντας ένα πρόγραμμα του Μητροπολιτικού. Υπάρχουν πάρα πολλοί δρόμοι που μπορούν να ακολουθήσουν οι φοιτητές καθώς και επιλογές που μπορεί να μην έχουν καν στο μυαλό τους, κάτι που είναι φυσιολογικό να συμβαίνει πριν ξεκινήσει κάποιος τις σπουδές του.

Θα θέλαμε να δείξουμε και να ανοίξουμε «τα παράθυρα» των επιλογών που έχουν τα παιδιά για το επαγγελματικό τους μέλλον. Να γνωρίσουν τις προοπτικές που έχουν οι σπουδές τους και τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά».

«Το κολλέγιο στο σύνολό του τρέχει πάνω από 70 προγράμματα είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο είτε ακόμη και σε διδακτορικό επίπεδο. Το Μητροπολιτικό διαθέτει μια πλήρη γκάμα προγραμμάτων από 7 διεθνή κορυφαία Πανεπιστήμια όπου μπορεί οποιοσδήποτε να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει. Χρειάζεται φυσικά να συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους, να δούμε τι σκέφτονται οι ίδιοι και να τους βοηθήσουμε να πάρουν τη σωστή απόφαση, αυτή που θα τους καλύψει», τονίζει ο κύριος Μπενετάτος.

Προνομιακά Δίδακτρα αποκλειστικά για την ημέρα του Open Day

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο Μητροπολιτικό κολλέγιο την ημέρα του Open Day μπορείτε να εξασφαλίσετε ειδικές τιμές στα δίδακτρα του προγράμματος σπουδών που σας ενδιαφέρει.

«Στη διάρκεια της Οpen Day πέρα από την ευκαιρία για διαπροσωπικές συζητήσεις με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς συμβούλους, θα υπάρχουν και ειδικές τιμές για όσους εγγραφούν εκείνη την ημέρα. Πρόκειται για προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για εκείνη την ημέρα και μόνο.

Θα έχουμε επίσης και διαγωνισμούς καθώς και παιχνίδια με δώρα από συνεργάτες μας που μας έχουν «αγκαλιάσει» και μας έχουν προσφέρει διάφορα δώρα για τους συμμετέχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο κτίριό μας, να συζητήσουμε μαζί τους, να δουν τις αίθουσες, τα εργαστήρια, τους καθηγητές, τους φοιτητές, τη βιβλιοθήκη μας, όλους τους χώρους που θα χρησιμοποιούν δυνητικά ως φοιτητές στη συνέχεια. Ουσιαστικά θα καταλήγουν στη σχολή της επιλογής τους όπου εκεί θα γίνεται μια πιο ειδική ενημέρωση γι αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο» καταλήγει ο κ. Μπενετάτος.

 

*Στο event της Πέμπτης μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί, 12.00 - 18.00 - Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους!

Info:

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πάτρας

Ερμού 78 - Πάτρα

www.mitropolitiko.edu.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά