SPOTLIGHT

/

Χάρι και Μέγκαν τα έχουν βρει σκούρα – Η μεγαλύτερη πτώση δημοτικότητας στην ιστορία

Κοινοποίηση
Tweet

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χάσει την εύνοια του κοινού, που πλέον στρέφεται αρνητικά εναντίον τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη πτώση δημοτικότητας στην ιστορία, με τον πατέρα της δούκισσας του Σάσεξ να εκφράζει την επιθυμία του να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους με αφορμή τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, αποχώρησαν από τα βασιλικά τους αξιώματα επειδή η δούκισσα του Σάσεξ δεν ήθελε να είναι το νούμερο δύο της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν υποστεί, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, τη μεγαλύτερη πτώση δημοτικότητας στην ιστορία, καθώς από βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν να πουλάνε μαρμελάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Hilary Fordwich, μια βασιλική σχολιάστρια με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δήλωσε στην Express πως η σκληρή έξοδος των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια οφείλεται στο γεγονός πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε να είναι το νούμερο δύο της Κέιτ Μίντλετον.

«Είναι η μεγαλύτερη πτώση σε δημοτικότητα στην ιστορία. Για να φύγει από το νούμερο ένα πιο δημοφιλές βασιλικό μέλος μετά τη βασίλισσα, ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε τώρα ακριβώς πάνω από τον πρίγκιπα Άντριου» επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η κατακόρυφη πτώση ήταν από επιλογή. Όλα προέρχονται από το ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε να είναι το νούμερο δύο της Κέιτ Μίντλετον. Καλύτερα να ήταν νούμερο δύο παρά τίποτα. Τώρα κυκλοφορεί μαρμελάδες ενώ η Κέιτ Μίντλετον είναι στο Trooping the Colour», υπογραμμίζει.

Ήταν τον Απρίλιο που μια δημοσκόπηση του YouGov διαπίστωσε πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η δεύτερη πιο αντιδημοφιλής στη βασιλική οικογένεια, ξεπερνώντας μόνο τον πρίγκιπα Άντριου.

Ο Άντριου κρίθηκε αρνητικά από το 86% των ερωτηθέντων σε σύγκριση με το 64% για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν τα πήγε πολύ καλύτερα, με το 61% να λέει ότι είχε αρνητική άποψη για αυτόν.

Είναι τις τελευταίες εβδομάδες που τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να σκέφτονται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Χάρι να λέγεται ότι του λείπει η βασιλική ζωή.

Τι πρέπει να προλάβουν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Ο Richard Eden της DailyMail έχει προειδοποιήσει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι πλέον επιθυμητοί από τη βασιλική οικογένεια.

«Το είδαμε στο Diamond Jubilee της βασίλισσας Ελισάβετ το 2012, όπου μόνο ο πρίγκιπας Χάρι, ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Καμίλα και ο Κάρολος και φυσικά η βασίλισσα.

Ο Κάρολος πίστευε ότι όταν ο πρίγκιπας Χάρι έκανε οικογένεια θα μοιραζόταν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ τις βασιλικές υποχρεώσεις. Οπότε πιστεύω ότι ο χρόνος στερεύει.

Αν ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να επιστρέψει, πρέπει να το κάνει όσο ακόμα ο πατέρας του είναι βασιλιάς» υπογραμμίζει.

«Πραγματικά πιστεύω ότι όταν γίνει βασιλιάς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα είναι πολύ δύσκολο για τον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέψει και να έχει έναν ρόλο στη βασιλική οικογένεια. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια δραστική αλλαγή, αλλά είναι δύσκολο να γίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά.

πηγη

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight