ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η Πάτρα οδηγείται σε κυκλοφοριακό έμφραγμα

Κοινοποίηση
Tweet

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Πλήρως αποτυχημένος ο σχεδιασμός και τώρα τα δύσκολα. Μην βλασφημείτε τα θεία! Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τα κακά ξεμπερδέματα.

Η στενοκεφαλιά του σε συνδυασμό με την εισπρακτική εκταμίευση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ οδηγούν την Πάτρα στην καταστροφή. Ατελείωτα μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις ωρών, συγκοινωνιακό κομφούζιο, είναι ο συνδυασμός που φέρνουν η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος με την ταυτόχρονη μερική αντιδρόμηση της. Ταυτόχρονα η αντιδρόμηση της επικίνδυνης να θρηνήσουμε θύματα Κανακάρη, η αντιδρόμηση της Κωνσταντινουπόλεως και της Αγίας Σοφίας συμπληρώνουν τον παραλογισμό.

Οι γραμμές του αστικού ΚΤΕΛ γίνονται άνω κάτω, αν συμπληρώσουμε και την Όθωνος Αμαλίας με τον ποδηλατόδρομο που σύντομα θα ξηλωθεί για να περάσει το τρένο ως προσωρινό έργο της αρπαχτής, όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Πελετίδης ήταν και θα παραμείνει αναπτυξιακή τροχοπέδη για τη πόλη. Σας τα έλεγα και δεν με πιστεύατε, τώρα θα γευτείτε τα αδιέξοδα της κοντόθωρης Δημοτικής Αρχής.

Ηθελέστα και παθέστα συμπολίτες.....

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις