STYLE

/

Και η Μαρία Ολυμπία στη guest list της Place Vendome, πως ντύθηκε και γιατί

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η εγγονή του τέως βασιλιά επέλεξε μαύρο γιορτάζοντας με το δικό της τρόπο τα 100 χρόνια γαλλικής μόδας

Ανάμεσα στους 500 εκλεκτούς  καλεσμένους της Vogue World στην Place Vendome ήταν και η Μαρία Ολυμπία. Η εγγονή του τέως βασιλιά και μεγαλύτερη κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ απόλαυσε τον εορτασμό για τα 100 χρόνια της γαλλικής μόδας και τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στα 27 της χρόνια θεωρείται «it girl» της μόδας και έχει εργαστεί ως σχεδιάστρια και μοντέλο απολαμβάνοντας μια κοσμοπολίτικη ζωή γεμάτη ταξίδια. Ως μούσα της Louis Vuitton συγκαταλεγόταν στην guest list του event με προσωπικότητες από τη μόδα, τον αθλητισμό και τις τέχνες. Παρακολούθησε το show με guest stars τις Τζίτζι Χαντίντ- Κένταλ Τζένερ και όχι μόνο.

Εμφανίστηκε μάλιστα με ένα κατάμαυρο look που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της. Ηταν ένα εφαρμοστό mini dress με μακριά μανίκια και λαιμόκοψη του ιστορικού οίκου Alaia από το 1986, με ζώνη κορσέ. Το συγκεκριμένο label σφράγισε την ευρωπαική μόδα των eighties δημιουργώντας τη δική του αισθητική «σχολή».

Η Maria Olympia of Greece ή princess Maria Olympia- όπως την αποκαλούν τα διεθνή media- κρατούσε τσαντάκι σε σχήμα βιβλίου Οlympia Le- Tan, εταιρεία με την οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια. To μακιγιάζ της ήταν σχετικά διακριτικό με κλασικό eyeliner και ροδί κραγιόν και τα μαλλιά της τραβηγμένα χαλαρά πίσω, ώστε να φαίνονται τα εντυπωσιακά, διαμαντένια σκουλαρίκια της. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View