SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη του Γρ. Αρναούτογλου

Κοινοποίηση
Tweet

Μίλησε για την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει καθημερινά και απολαμβάνβει, για τους δύο γιους της που τους έχει κοντά και δουλεύουν στο θέατρο Άλσος και για ότι έγινε νέα μαμά, στα 24 της χρόνια

Εντυπωσιακή με ένα μωβ, στενό φόρεμα και πέδιλα παπούτσια η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου που κατάγεται από το Αίγιο, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1 όπου αφού έπαιξαν ένα παιχνίδι με τραγούδια, κάθισαν και τα είπαν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που το φετινό καλοκαίρι δοκιμάζει για 1η φορά το υποκριτικό της ταλέντο στο απαιτητικό είδος της επιθεώρησης, παίζοντας στην παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, Τώρα, Πάντα» στο θέατρο Άλσος στην Αθήνα υποδυόμενη μία influencer που έχει μπερδέψει τα πράγματα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και ιδίως στους δύο γιους της, από τον γάμο που είχε κάνει με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

«Οι γιοι μου περνάνε την εφηβεία πολύ φυσιολογικά, υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα» είπε αρχικά η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφερόμενη στους γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη που είναι 19 και μισό ο ένας και 18 ο άλλος. Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι τούς έχει και μαζί της στο θέατρο Άλσος όπου τα παιδιά δουλεύουν ώστε με τα χρήματα που θα μαζέψουν να πάνε διακοπές.

Τα πόστα που  έχουν στο θέατρο είναι στην ταξιθεσία και στην υποδοχή. «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν λάθος θα είμαι η πρώτη που θα τους το πει», ανέφερε η χαμογελαστή Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μιλώντας ειλικρινά είπε πως ο γάμος και η μητρότητα ήρθαν πολύ νωρίς στη ζωή της, μόλις στα 24 χρόνια της.

«Όλα γίνονται στη ζωή του κάθε ανθρώπου έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Το ήθελα, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος κράτησε 5 χρόνια», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος την εκθείασε για το υπέροχο, γυμνασμένο σώμα της, ωστόσο τη συμβούλεψε να αφήσει και λίγο το σώμα της να ηρεμήσει.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και στο ραδιόφωνο που ξεκίνησε την περασμένη χειμερινή περίοδο να κάνει καθημερινά στο My Radio 104,6, 10:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι.

Τέλος μίλησε και για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Στα Σύρματα» της ΕΡΤ που άρεσε στο κοινό, για την θεατρική παράσταση «Ματίλντα» που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου όπου και θα παίξει μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση, κ.α. ενώ επιστρέφοντας στα προσωπικά της, η λαμπερή ηθοποιός εξήγησε και τους λόγους που δεν έχει παντρευτεί ξανά: «Δεν ξαναπαντρεύτηκα, αρχικά δεν μου πρότεινε κανείς να τον παντρευτώ. Δεν θα έλεγα “όχι” σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα, πιο πολύ θα το έκανα, αν το ήθελε ο σύντροφός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 εδώ.

*Στην παράσταση "Τότε, Τώρα, Πάντα" στο θέατρο Άλσος παίζει και ο Αχαιός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδυόμενος έναν τύπο που ζει όλη αυτή την ιδεολογία του "αξίζω" και της αυτοβελτίωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight