ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ο 1ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» ξεκινά!

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών του.

Ο διαγωνισμός, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Μεταφοράς Τεχνολογίας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος του είναι η αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης μέσω της μετατροπής καινοτόμων ιδεών σε προϊόντα και υπηρεσίες και η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος.

Γιατί να συμμετάσχετε:

Ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας: Αναπτύξτε δεξιότητες και αποκτήστε γνώσεις για να υλοποιήσετε καινοτόμες λύσεις με κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό αντίκτυπο.
Μετατροπή ιδεών σε πράξη: Λάβετε υποστήριξη και καθοδήγηση για να μετατρέψετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας σε βιώσιμα επιχειρηματικά εγχειρήματα.
Δωρεάν συμμετοχή: Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Βραβεία: Οι ομάδες που θα διακριθούν θα λάβουν σημαντικά έπαθλα, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 20/07/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://upstars.upatras.gr/  ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μεταφοράς Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πατρών στο tto@upatras.gr .

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις