ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση στο Άνω Καστρίτσι με το θάνατο του πρώην προέδρου της κοινότητας Βασιλείου Κυριακόπουλου

Κοινοποίηση
Tweet

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο νυν πρόεδρος του Άνω Καστριτσίου, Χαράλαμπος Χρυσικόπουλος

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία του Άνω Καστριτσίου και στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Βασιλείου Ιωαν. Κυριακόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει για μία περίοδο σχεδόν είκοσι ετών, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Καστριτσίου, από το 1955 έως το 1968 και από το 1974 έως τις αρχές του '80.

Ο Βασίλειος Κυριακόπουλος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. Ήταν δημόσιος υπάλληλος και είχε εργαστεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ εκτελούσε και χρέη ιεροψάλτη στην εκκλησία του Άνω Καστριτσίου, τον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων όπου και θα τελεστεί η κηδεία του την Πέμπτη  27-6-2024 & ώρα 6.30 μ.μ. 

Ο νυν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Καστριτσίου Χαράλαμπος Χρυσικόπουλος επικοινώνησε με το thebest.gr θέλοντας να εκφράσει δημοσίως τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του Βασιλείου Κυριακόπουλου, στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Πρέπει να τιμούμε τους αγώνες και την προσφορά των παλαιότερων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσικόπουλος υπογραμμίζοντας πως ο Βασίλειος Κυριακόπουλος υπηρέτησε πάντα με ενδιαφέρον, συνέπεια και αγάπη την κοινότητα του Άνω Καστριτσίου και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Ο εκλιπών είχε τρία παιδιά, τη Ζωή, τον Σπύρο και την Πηνελόπη ενώ είχε τη χαρά εν ζωή να δει εγγόνια και δισέγγονα.

*Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με συλλυπητήρια ανακοίνωση του, εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Άνω Καστριτσίου, Βασίλη Κυριακόπουλου.

Όπως αναφέρει, ο Βασίλης Κυριακόπουλος, που έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 102 ετών, είχε υπηρετήσει, ως εκλεγμένος Κοινοτάρχης, το Άνω Καστρίτσι από το 1955 έως το 1968. Η θητεία του διακόπηκε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και επανεξελέγη με την πτώση της, το 1974 έως το 1982.

Ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης απευθύνει τα συλλυπητήριά του στα παιδιά του εκλιπόντος, στα εγγόνια του, στα δισέγγονά του και σε όλους τους οικείους του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις