ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόστολος Λύτρας: Σχεδιάζει να ζητήσει αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Κοινοποίηση
Tweet

Για 6η μέρα παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας

Για 6η μέρα παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας, για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Όπως γίνεται γνωστό από στενούς συνεργάτες του, ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισης που θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Στην αίτηση θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και είναι πιθανό να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης, με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι, μεταδίδει το Mega.

«Έχει ακόμα πόνους παντού» - Τι λέει το περιβάλλον της συζύγου του

Καθημερινά παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον σύζυγό της.. Όπως λέει το στενό της περιβάλλον, η 37χρονη είναι έντονα προβληματισμένη από τις κινήσεις που κάνει η πλευρά του κατηγορούμενου.

«Είναι αδιανόητο όλο αυτό και η Σοφία δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Αν δει κανείς τα πράγματα λογικά θα καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Λύτρας προσπάθησε να στρέψει την κατάσταση αλλού, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και προκάλεσε και στα παιδιά τους και στον εαυτό του και στην Σοφία και σε όλους, μεγαλύτερη ζημιά», αναφέρεται από το περιβάλλον της δικηγόρου.

«Για να κάνει ζημιά στην Σοφία δεν λέει κανείς την αλήθεια και αυτό είναι το φοβερό. Έχει νάρθηκα στο χέρι, έχει ακόμα πόνους παντού, υποφέρει. Το κεφάλι της είναι χτυπημένο παντού, πονάει. Όσο περνάνε οι μέρες, το τρομακτικό της εικόνας περνάει, αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι το τραύμα στην ψυχή της», συμπληρώνουν, μιλώντας στο Mega.

H κα Πολυζωπούλου βλέπει κινήσεις σκοπιμότητας με απώτερο στόχο, όπως λέει το περιβάλλον της, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με τον Απόστολο Λύτρα. Η σχέση τους, όπως αποκαλύπτεται, περνούσε κρίση εδώ και μήνες.

ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις