EVENTS

/

7/7 στην tv τα Mad Awards, παρέλαση celebrities και sexy outfits, δείτε φωτογραφίες

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μεταξύ άλλων, η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου βράβευσε τον πρώην αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρό

Θυμηθείτε ότι την άλλη Κυριακή 7 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, το Mega θα μεταδώσει τα καθιερωμένα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024, μετά το θεαματικό show στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού, τη ΔΕΗ, ήταν μια απονομή με περιβαλλοντική ευαισθησία, που βέβαια διέθετε live εμφανίσεις των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών των ημερών μας.

Καταρχήν ο Ιταλός superstar Mahmood, κατέφθασε αποκλειστικά για το event και ερμήνευσε τα hits «Soldi» και «Tuta Gold». Τιμητικό Βραβείο «MAD Icon» παρέλαβε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ το βραβείο «Best Performer» κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα.

Mahmood

Η Ελενα Παπαρίζου ανάμεσα στο Θέμη Γεωργαντά και το Φωκά Ευαγγελινό

Στους νικητές και η Ελένη Φουρέιρα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υπερίσχυσε στην κατηγορία «Καλλιτέχνης Λαϊκό», η Μαρίνα Σάτι ανακηρύχθηκε καλύτερη «Καλλιτέχνης Ποπ», η Δέσποινα Βανδή πρώτευσε στο «ποπ λαικό», ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης πανηγύρισε το «Τραγούδι της Χρονιάς Αirplay» για την επιτυχία του «Μόνο με σένα».

Η διάκριση «Καλύτερο Άλμπουμ» πήγε στην Αναστασία και κορυφαίος «Καλλιτέχνης Urban», αναδείχθηκε ο Rack. Το βραβείο «Καλύτερο Λαϊκό Modern» κέρδισε η Κατερίνα Λιόλιου, το «Καλύτερο Dance» πήρε ο  Trannos για το τραγούδι «Tik Tak» ενώ  «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος» ψηφίστηκε ο Sicario.  Lila και Rack πανηγύρισαν για το τραγούδι τους «Déjà Vu» που βραβεύτηκε ως «Τραγούδι της Χρονιάς Digital».

Κατερίνα Καινούριου, Κωνσταντίνος Αργυρός

Εβελιν Καζατζόγλου, Αναστασία

Μαρίνα Σάττι

Επιπλέον, πολυσυζητήθηκαν:

Ο  Νίκος Κοκλώνης, που σε total φούξια outfit απένειμε το βραβείο για το «Καλύτερο Ντουέτο» στους Apon και Ελένη Φουρέιρα για το «Γδύσου».

Η πατρινή παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ντυμένη με αστραφτερό ασημένιο φόρεμα απένειμε το βραβείο «Καλύτερο Ποπ» στον πρώην αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Αργυρό για το τραγούδι «Ελπίδα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Επικεφαλής των παρουσιαστών ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και στους απονεμητές συγκαταλέγονταν Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούριου, Μαρία Σολωμού, Fipster και Μαίρη Συνατσάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Φωκάς Ευαγγελινός κ.α.

Μεταξύ άλλων τραγούδησαν Γιώργος Σαμπάνης, Lil Koni, FY, Stan Αντιπαριώτης, Seno, Κώστας Μαρτάκης,  3SUM, Khay Be, Κατερίνα Λιόλιου, Κωνσταντίνος Αργυρός,  Josephine Ivan Greko, Στάθης Ξένος, Rack, Kings,  Mc Daddy Διονύσης Σχοινάς, Αναστασία, Marseaux, Billie Kark  Πέτρος Ιακωβίδης, Ελένη Φουρέιρα  Καίτη Γαρμπή Αναστάσιος Ράμμος, Μαρίνα Σάτι, Δέσποινα Βανδή κ.α.

Ελένη Φουρέιρα

Δέσποινα Βανδή

Κατερίνα Λιόλιου

Ζόζεφιν

Αναστάσιος Ράμμος, Καίτη Γαρμπή

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View