EVENTS

/

Φλας στο opening του ολοκαίνουριου καταστήματος Dur, Ερμού 24 και Ρήγα Φεραίου

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Αγγελική, Θόδωρος και Μαρίνα Δούρου δέχθηκαν θερμές ευχές ενώ το store design και η summer collection εντυπωσίασαν

Πλήθος κόσμου «αγκάλιασε» το opening του ολοκαίνουριου Dur καταστήματος στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας. Σε νέα «γειτονιά» του κέντρου, Ερμού 24 και Ρήγα Φεραίου, το αγαπημένο label ανδρικής μόδας υποδέχθηκε πελάτες και φίλους, εκπροσώπους των τοπικών αρχών, των επιχειρήσεων κ.α.

Το νέο Dur store καταλαμβάνει τρία επίπεδα, όπου κυριαρχούν το ξανθό ξύλο και το royal μπλε. Στην οροφή είναι εμφανή τα παλιά δοκάρια της σκεπής, ενώ το χαρακτηριστικό logo του brand  αιωρείται εσωτερικά σε μεγάλες διαστάσεις. Τα υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ- φούξια, ροζ, πορτοκαλί, βερικοκί, τιρκουάζ, λεμονί, γαλάζιο- μαγνητίζουν μεμιάς το μάτι.

Σε γιορτινό κλίμα εγκαινίων, η δεύτερη γενιά της οικογενειακής εταιρείας που ίδρυσε ο αξέχαστος Νίκος Δούρος, τα παιδιά του Αγγελική, Θόδωρος και Μαρίνα, δέχθηκαν τις θερμότερες ευχές για το restart. Παρόντες ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο αναπλ .περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, γνωστοί καταστηματάρχες και πρόσωπα συνδεδεμένα με τα κοινά και τα media. Aπαντες απόλαυσαν live μπάντα, σνακ, γλυκίσματα και κρασί.  

Σε κάθε Dur collection γίνεται αισθητή η φιλοσοφία «heritage meets modernity». Τα διεθνή trends φιλτράρονται κομψά.  Στο ανανεωμένο και αναβαθμισμένο περιβάλλον αναδεικνύονται είδη υψηλής ποιότητας, άψογης εφαρμογής και σύγχρονου σχεδιασμού για τις life style ανάγκες του σημερινού άνδρα.  Από μας… «καλές δουλειές Dur»!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-thebest.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View