ΣΤΙΒΟΣ

/

Κατερίνα Δαλάκα: H πρώτη αντίδραση μετά το οριστικό της τέλος στο Survivor

Κοινοποίηση
Tweet

"Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε" υπογραμμίζει η Κατερίνα Δαλάκα

Δυο μόλις 24ωρα μετά το τέλος του Survivor 2024, όπου και πήρε την τρίτη θέση, η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έγινε έμμεσα γνωστό άλλωστε, στα τελευταία λεπτά του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, η φετινή ήταν και η τελευταία συμμετοχή της αθλήτριας.

 Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να ανεβάσει ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την φετινή συμμετοχή στο Survivor και την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο τα οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο σαν λεζάντα. «Λένε, πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Πως κάθε φορά που τελειώνει κάτι, εμείς θα πρέπει να έχουμε γελάσει πολύ, να έχουμε κλάψει πολύ».

«Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε, σε μια ζωή που όλα είναι δρόμος και όλα είναι κύκλος… Εκεί το τέλος του, θα σηματοδοτήσει την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο! Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που λέγεται SURVIVOR και ζήσαμε παρέα κάτι μοναδικό».

 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports