MORE SPORTS

/

10 χρόνια χωρίς την Άννα Πολλάτου, που σκοτώθηκε στην Πατρών Πύργου - Το road trip των συναθλητριών της, στη μνήμη της - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το tik tok η Κλέλια Πανταζή

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και τα δυσάρεστα νέα έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου. H Άννα Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, κοντά στην Βάρδα. Κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλονιά. 

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

10 χρόνια μετά, οι συναθλητρίες της, πραγματοποίησαν road trip στη μνήμη της. Έκαναν τρισάγιο, στην Πατρών-Πύργου, στο σημείο που η αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέσω Κυλλήνης στην Κεφαλονιά. 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το tik tok η Κλέλια Πανταζή

@klelia_pantazi 10 χρόνια χωρίς εσένα.. __________________________ ? #Anna #onceateamalwaysafamily Porcelain - Above & Beyond Remix - Moby & Above & Beyond
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports