ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόστολος Λύτρας: Το άγνωστο μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και το αλκοτέστ λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Κοινοποίηση
Tweet

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας,

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, όπου ο Απόστολος Λύτρας, όπως έχει παραδεχθεί ξυλοκόπησε την 37χρονη εν διστάσει -πλέον- σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όπως μετέδωσε το Mega, όταν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου, τα ξημερώματα, της 16ης Ιουνίου έφυγαν με το πολυτελέστατο αυτοκίνητο τους από το γνωστό εστιατόριο, στο οποίο έτρωγαν με φίλους τους και αφού είχε ακολουθήσει ο άγριος ξυλοδαρμός του ποινικολόγου στην 37χρονη, στον δρόμο προς τον Γέρακα, όπου και διαμένουν και συγκεκριμένα μετά τα διόδια της Αττικής Οδού, τον γνωστό δικηγόρο σταμάτησαν αστυνομικοί προκειμένου να τον υποβάλουν σε αλκοτέστ.

Ο Απόστολος Λύτρας ατάραχος κι ενώ η σύζυγος του βρίσκονταν χτυπημένη μέσα στο αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς, για να υποβληθεί στο αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ωστόσο την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, η οποία αιμόφυρτη καθόταν στο διπλανό κάθισμα του οδηγού, καθώς τα τζάμια του πολυτελούς αυτοκινήτου είναι φιμέ και τα καθίσματα του έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Η ίδια μάλιστα δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού όπως έχει περιγράψει και στις αρχές τη στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί και βρίσκονταν σε απόλυτο σοκ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις