MORE SPORTS

/

Νέες επιτυχίες της Γυμναστικής Ένωσης Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Στους αγώνες κυπέλλου Ελλάδος

Με τους αγώνες κυπέλλου Ελλάδος ρυθμικής γυμναστικής, που διεξήχθηκαν στην Πάτρα το τριήμερο 28/6 – 30/6, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία του τμήματος  Ρυθμικής Γυμναστικής της Γυμναστικής Ενωσης  Πατρας για τη σεζόν 2023-2024. 

Στους αγώνες δικαιώμα συμμετοχής, σε ατομικό επίπεδο, είχαν οι 15 καλύτερες αθλήτριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία με βάση τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος ενώ στα ανσάμπλ οι 8 καλύτερες ομάδες στις νεάνιδες και όλες οι ομάδες στις κορασίδες και τις παγκορασίδες. 

Ανακοίνωση από την Γυμναστική Ένωση Πάτρας:

"Στα ανσάμπλ η ομάδα μας των νεανίδων πήρε την 1η θέση και το Κύπελλο, η ομάδα κορασίδων κατέκτησε την 2η θέση και οι παγορασίδες μας πήραν την 1η θέση στο πρόγραμμα με μπάλα και την 3η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο. Στον ατομικό αγώνα, η αθλήτρια μας Σπηλιοπούλου Βασιλική κατέλαβε την 3η θέση. Στον αγώνα τελικής φάσης ατομικού Β κατηγορίας ο οποίος διεξήχθη έπειτα από τον αγώνα κυπέλλου, η αθλήτρια Κατσιγιάννη Αναστασία κατέλαβε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για μία ακόμα πολύ καλή παρουσία αλλά και για μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, τις ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλες υγεία και δύναμη".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports