SPOTLIGHT

/

Ψυχοκόρες: Η Δεσποινιώ αποφασίζει να εκδικηθεί τον Κόσμά

Κοινοποίηση
Tweet

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Ψυχοκόρες».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα μεταδοθούν από την Τρίτη 2 έως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, στις 22:00 στον ΑΝΤ1.  

Μετά τον έντονο καβγά της με την Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά.

Ψυχοκόρες: Τρίτη 2 Ιουλίου, επεισόδιο 55
Η Χριστίνα συνειδητοποιεί πως ο Χατζής σκότωσε λάθος άνθρωπο εν αγνοία του και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το τραγικό συμβάν για να σώσει τη Βασιλική. Ο Παύλος μοιράζεται το σχέδιό του με τη Μάγια, ενώ τσακώνεται με τον Κοντόπουλο που δεν θέλει να δοθεί χάρη στη Βασιλική. Μετά τον έντονο καβγά της με την Νέλλα, η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά. Η Ευανθία ετοιμάζεται να φύγει με τα παιδιά για την Αθήνα. Η Φρόσω παραμονεύει να την σκοτώσει, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Η Δεσποινιώ μαθαίνει ότι είναι άρρωστη και αποφασίζει να εκδικηθεί τον Κοσμά. Μια φωτογραφία του γιου του Πολίτη αναστατώνει τη Μαρίκα.

Ψυχοκόρες: Τετάρτη 3 Ιουλίου, επεισόδιο 56
Ο Πολίτης λυτρώνεται μετά από όσα του είπε η Μαρίκα. Η Δεσποινιώ αποκαλύπτει με κρυφή ικανοποίηση στον Κοσμά την αρρώστια της, ενώ μετά συναντά έναν φαντάρο που θα αλλάξει τη ζωή της. Μετά την καταγγελία της Αρχοντούλας, η αστυνομία επισκέπτεται τη Νέλλα για το θέμα της Άννας, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τον άντρα της. Ο Παύλος και η Μάγια αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν εκείνος απειλεί τη ζωή τους, ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή. Η Φρόσω ζητά εξηγήσεις από την Ευανθία για την απόφασή της να φύγει στην Αθήνα, ενώ ο Βελλής την πιέζει για τα αρχαία.

Ψυχοκόρες: Πέμπτη 4 Ιουλίου, επεισόδιο 57
Ο Ερμής είναι συγκλονισμένος μετά την εμπειρία του με τον Νέστορα. Ο Παύλος καλεί στην εξορία για να μάθει πληροφορίες για τη Βασιλική, αλλά αυτό που του ανακοινώνει η Χριστίνα τον καταρρακώνει. Ο Κοσμάς, ενώ ετοιμάζεται να το σκάσει χωρίς τη Νέλλα, οδηγείται στην αστυνομία για ανάκριση, όπου προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στον Αρδίτη. Η Δεσποινιώ επισκέπτεται γιατρό. Η Φρόσω και η Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τα αρχαία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight