ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψυχικό: Με πλαστές πινακίδες η μηχανή του εκτελεστή του τοπογράφου – Βίντεο με ύποπτο μηχανάκι στο σημείο της δολοφονίας

Κοινοποίηση
Tweet

Έπεσε νεκρός από βροχή σφαιρών

Πλαστές πινακίδες είχε η μηχανή του εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου-μηχανικού, ο οποίος έπεσε νεκρός από βροχή σφαιρών κοντά στο τεχνικό γραφείο του, στο Ψυχικό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο εκτελεστής φέρεται να παρακολουθούσε τον 54χρονο από το σπίτι του μέχρι το τεχνικό γραφείο και όταν το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητο, τον προσέγγισε από την πλευρά του οδηγού και άδειασε πάνω του το 9αρι όπλο του, ενώ έβαλε και νέο γεμιστήρα, τον οποίο, επίσης, άδειασε.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 18 βίντεο, στα οποία καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη. Δηλαδή, το πώς κινήθηκε την στιγμή της δολοφονίας και κατά την διαφυγή του. Αυτά τα βίντεο αναλύονται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια για να βγουν χρήσιμα στοιχεία, που μπορεί να βοηθήσουν στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε το LiveNews, ενδεχομένως καταγράφεται ο δράστης να κινείται με το μηχανάκι του στο σημείο της δολοφονικής ενέδρας στον 54χρονο τοπογράφο. Όπως μεταδόθηκε, το βίντεο ταιριάζει χρονικά με την στιγμή που συντελέστηκε το έγκλημα. Στις εικόνες διακρίνεται ένα άτομα με σκούρα ρούχα, όπως φορούσε και ο εκτελεστής του 54χρονου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο δράστης με την μηχανή φαίνεται πως είχε στήσει καραούλι μερικά μέτρα μακριά και όταν είδε να φτάνει το αυτοκίνητο του τοπογράφου, κινήθηκε προς το μέρος του θύματος.

Σημειώνεται ότι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία του τοπογράφου είναι κεντρικό στο Ψυχικό, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης είτε είχε άγνοια κινδύνου είτε αδιαφόρησε πλήρως για το εάν και ποιοι θα τον δουν.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις