ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα η Εθνική πόλο εφήβων με δύο Πατρινούς, 13-10 την Ισπανία στο παγκόσμιο Εφήβων- ΦΩΤΟ

Ο Σπύρος Λυκούδης

Κοινοποίηση
Tweet

MVP o Σπύρος Λυκούδης, που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό βασικός και ο Θωμάς Μπετχαβάς

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πρωτάθλημα Εφήβων Κ18 της υδατοσφαίρισης, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, με μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με δύο πατρινούς, επιβλήθηκε με 13-10 επί της Ισπανίας, μιας εκ των πιο ισχυρών ομάδων της διοργάνωσης, στο πλαίσιο του Β' Ομίλου, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε ξημερώματα Τετάρτης 3/7 (ώρα Ελλάδας) και απέδειξε πως θα είναι από τα φαβορί για διάκριση.

Οι Έλληνες διεθνείς αιφνιδίασαν τους αντιπάλους στο ξεκίνημα, προηγήθηκαν με 4-0 και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν τέλεια την κατάσταση μέχρι την τελική επικράτηση.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Σπύρος Λυκούδης, πρώην  του ΝΟΠ που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 13-10

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 3-3, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Μαυροβουνιώτης, Λυκούδης 3, Κόκκινος 4, Καρατζάς, Θωμάς Μπετχαβάς (ΝΟΠ), Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης, Μητράκης, Ζαχόπουλος 1, Σιαμάς 2, Κρατημένος, Αλευράς, Χατζής 2.

Την Τετάρτη 3/7, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον δεύτερο αγώνα της στον Όμιλο.

 

ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Εναν από τους καλύτερους παίκτες της νέας γενιάς πόλο ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός.

 
Πρόκειται για τον 18χρονο πατρινό αθλητή Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος ξείνησε την αριέρα του από τον ΝΟΠ, ενώ είναι γιος του πρώην διεθνή παίκτη (αλλά και προπονητή) του ΝΟΠ, Μάκη Λυκούδη..
Ο νεαρός περιφερειακός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους». Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α2 Εθνική με 105 γκολ και επίσης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας Εφήβων, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μανίσα, το 2023.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην μεγαλύτερη ομάδα, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης. Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που μου δίνουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσω. Εύχομαι να συμβάλλω και εγώ, για να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους που έχει», δήλωσε ο Λυκούδης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports